NVIDIA ekran kartı ile FreeSync açılır mı?

kaandsdsdsdsds

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia denetim masasından G-sync uyumluluğunu açabilirsin. Nvidia kartla Freesync ismiyle kullanamazsın.

Ekleme: Gözden kaçırmışım, HDMI ile G-Sync açılamaz. DP portu G-Sync destekliyor.

Son düzenleme:
Açabiliyorlar hocam. NVIDIA Denetim Masası üzerinden ayar yapmaları gerekiyor anladığım kadarıyla.

Benim bildiğim kadarıyla olmuyordu hocam, direkt begenmedim atmışsınız ama, ben olmuyor diye biliyordum.

Benim bildiğim kadarıyla olmuyordu hocam, direkt begenmedim atmışsınız ama, ben olmuyor diye biliyordum.

Hocam atma sebebim bilginin yanlış olmasından kaynaklıydı. Önceden FreeSync ilk çıktığında olmuyordu ama AMD genelde bu tip teknolojilerini herkese açık hale getirdiği için FreeSync de bundan nasibini aldı.

Son düzenleme:
Bu arada bazı laptoplar HDMI çıkışı üzerinden harici GPU bağlantısı vermez, dahili grafik kartını kullanır, eğer laptop üzerinden Type-C çıkış var ise onunla görüntü almak zorunda kalabilirsin harici GPU kullanmak için, bunu da araştırmanızı öneririm, eğer laptop HDMI üzerinden harici GPU bağlantısı kullanıyorsa bile siz HDMI üzerinden bağlantı yapacağınız için FreeSync teknolojisini kullanamazsın, NVIDIA grafik kartı ile FreeSync sadece DisplayPort bağlantısında aktif olur, bende bu şekilde kullanıyorum.

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim ama hala aklımda kesin bir bilgi oluşmadı. bazı forumlarda açabildiğim söylenirken bazı forumlarda display port olması gerektiği söyleniyor. kesin bir bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. değerli vaktinizi ayırdığınız için çok sağ olun.

Bu arada bazı laptoplar HDMI çıkışı üzerinden harici GPU bağlantısı vermez, dahili grafik kartını kullanır, eğer laptop üzerinden Type-C çıkış var ise onunla görüntü almak zorunda kalabilirsin harici GPU kullanmak için, bunu da araştırmanızı öneririm.

Laptop üzerinde harici Type-C çıkışı var. Peki harici ekran kartını kullanabilir miyim nasıl öğreneceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı