NVIDIA ekran kartı kod 43 hatası

Salih Efe GNR

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia GeForce 710M
İşlemci
İntel Core i
Bilgisayarım da bir arıza olduğu için evdeki yedek bir laptopa geçtim. Toshiba marka, Intel i3 ve NVIDIA GeForce 710M, 8 GB RAM özellikleri bunlar.
Bilgisayardan sürekli iş ve halletmem gereken şeyler oluyor. Bazen bir şeyler tasarlamam gerektiğinde veya açmam gerektiğinde yavaş kalıyor. Aygıt yöneticisinde Intel HD Graphics 4000 çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat NVIDIA GeForce 710M kod 43 hatası veriyor. En güncelinden en eskisine kadar hatta laptop marka modeli arattım driver bilmem ne sitesi (adı aklıma gelmedi) laptop modeline göre çıkan 2 NVIDIA sürücüsünü de yükledim olmadı. Sadece dün DDU ile sildikten sonra tekrar yükledim başta ünlem yoktu ama sonra geldi tekrar kod 43'e döndü. Yardım edebilirseniz çok sevinirim işlerim uzamamış olur. Şimdiden teşekkür ederim.

*Bir de kendi diskimi taktım içinde Windows 11 var. Herhangi bir performans düşüşü olmuyor ama Windows 11 olmasından kaynaklı olabilir mi?

*Şunu da yazan olur diye ekliyim nvidia sitesinden de yükledim olmadı.Nvidia denetim masassı da gelmiyor.GeForce Experience de son sürümlerde açılıyor fakat giriş yaparken sürekli error veriordu.Eski sürümünü yüklediğimde de GeForce Experience açılıyor hatta son sürümü güncellemek için birşey çıkıyor fakat hiçbir şekilde ilerlemiyor.

Son düzenleme:
En eskisini de en güncelini de denemiştim.
Son sürümü bu galiba:391.35 eski sürümlerde 381'den itibaren birkaç tane denemiştim zaten ama olmadı. Birkaç tane daha deneyeceğim şimdi farklı sürümlerden ama olmaz gibi düşünüyorum. Bir de Windows 11 için driver ı yok Windows 10 64 Bit için e tıklayıp onu kuruyorum çalışıyor diye biliyorum.

@Blacksidemre Güvenli modda ddu ile sildim ve tekrar eski sürücülerden birini yükledim.Güvenli modda başlatılırken bir sıkıntı gözükmüyordu fakat yeniden başlattığımda tekrar aynı hata ile karşılaştım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı