Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #1 Merhaba, laptop kullanıcısıyım formattan önce LoL gibi oyunlarda 150 - 200 FPS alıyordum format attım, sürücüleri tekrar yükledim her şey güncel. LoL'e girdim 30 - 40 FPS alıyorum nasıl düzeltirim? NVIDIA ayarlarını yaptım.
Merhaba, laptop kullanıcısıyım formattan önce LoL gibi oyunlarda 150 - 200 FPS alıyordum format attım, sürücüleri tekrar yükledim her şey güncel. LoL'e girdim 30 - 40 FPS alıyorum nasıl düzeltirim? NVIDIA ayarlarını yaptım.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Temmuz 2020 #11 Burak Gençoğlu dedi: Bizzat kendim güncelledim termal macun ile alakalı olabilir'mi? 6-7 yıldır hiç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun cevabını yazdım ama pek umursamadınız. Artı 0 Eksi
Burak Gençoğlu dedi: Bizzat kendim güncelledim termal macun ile alakalı olabilir'mi? 6-7 yıldır hiç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun cevabını yazdım ama pek umursamadınız.
KS KS Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #12 Adem Yıldız_ dedi: Sorununuzun cevabını yazdım ama pek umursamadınız. Genişletmek için tıkla... Bende cevabınızı yazdım fakat belli'ki siz beni umursamadınız. Artı 0 Eksi
Adem Yıldız_ dedi: Sorununuzun cevabını yazdım ama pek umursamadınız. Genişletmek için tıkla... Bende cevabınızı yazdım fakat belli'ki siz beni umursamadınız.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Temmuz 2020 #13 Burak Gençoğlu dedi: Bende cevabınızı yazdım fakat belli'ki siz beni umursamadınız. Genişletmek için tıkla... İllaki kendi elinizle yaptınız demiyorum. Yanlışlıkla yapılmış bir şey olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Burak Gençoğlu dedi: Bende cevabınızı yazdım fakat belli'ki siz beni umursamadınız. Genişletmek için tıkla... İllaki kendi elinizle yaptınız demiyorum. Yanlışlıkla yapılmış bir şey olabilir.