NVIDIA ekran kartı LoL'de düşük FPS sorunu

Burak Gençoğlu

Centipat
Merhaba, laptop kullanıcısıyım formattan önce LoL gibi oyunlarda 150 - 200 FPS alıyordum format attım, sürücüleri tekrar yükledim her şey güncel. LoL'e girdim 30 - 40 FPS alıyorum nasıl düzeltirim? NVIDIA ayarlarını yaptım.

Merhaba, laptop kullanıcısıyım formattan önce LoL gibi oyunlarda 150 - 200 FPS alıyordum format attım, sürücüleri tekrar yükledim her şey güncel. LoL'e girdim 30 - 40 FPS alıyorum nasıl düzeltirim? NVIDIA ayarlarını yaptım.
Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz?

Aynı sorunu ben de yaşıyordum tüm oyunlarda Gtx1050 kullanıcısıyım laptopda, işlemci ve ekran kartının termal macununu yeniledikten sonra hiçbir sorun kalmadı tam performans devam ediyor. Eğer kendiniz biliyorsanız termal macun alıp değiştirin bilmiyorsanız yetkili birine yaptırın

Büyük ihtimalle ekran kartını devre dışı bıraktınız ve oyunda dahili grafik kartını kullanıyor. NVIDIA programından ekran kartı kullanımını ayarlayın.

Arkadaşlar sistem özelliklerim;
6 GB RAM.
NVIDIA GT 540M 2 GB
Intel HD Graphics 3000.
Intel 2.40 GHz.
700 GB disk.
Lol'ü ekran kartım ile çalıştırıyorum.
Merhaba, eğer bilgisayarınız güce bağlı değilse bu durumun olması normaldir. Bilgisayarınıza adaptör takılıyken mi bu FPS değerlerini alıyorsunuz?
Evet.
Büyük ihtimalle ekran kartını devre dışı bıraktınız ve oyunda dahili grafik kartını kullanıyor. NVIDIA programından ekran kartı kullanımını ayarlayın.
Devre dışı bırakmadım.
Aynı sorunu ben de yaşıyordum tüm oyunlarda Gtx1050 kullanıcısıyım laptopda, işlemci ve ekran kartının termal macununu yeniledikten sonra hiçbir sorun kalmadı tam performans devam ediyor. Eğer kendiniz biliyorsanız termal macun alıp değiştirin bilmiyorsanız yetkili birine yaptırın
Yenilersem düzelir'mi ? ve kaç lira?
Tam olarak sisteminiz nedir ?
Yazdım bakablirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı