Çözüldü NVIDIA ekran kartı sürücüsü çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LATECHENS

Hectopat
DDU ile silip yüklememe rağmen bazen bir anda sistem tepsisindeki NVIDIA logosu gidiyor ve yeniden başlatana kadar gelmiyor.

Çözüm
Bu sorunu konuyu actiktan yaklasik 4-5 ay sonra çözebildim; format attiktan sonra MSI Afterburner'ı yüklememek. Birçok kez denemiştim hep sorun cikartan tek program Afterburner.
Hocam Denetim Masası'ndan içinde NVIDIA geçen her şeyi silip tekrar yükleyebilir misiniz? Benim öyle çözülmüştü.

Şimdi anladım. Ben NVIDIA Denetim Masası sandım, o yüzden nasıl diye sordum da, DDU ile sildiğim için ona gerek olacağına sanmıyorum ama tamam. Deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anladım. Ben NVIDIA Denetim Masası sandım, o yüzden nasıl diye sordum da, DDU ile sildiğim için ona gerek olacağına sanmıyorum ama tamam. Deneyeceğim.

Hocam DDU sadece driver siliyor diye biliyorum. Ben sizden programları da kaldırmanızı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…