NVIDIA ekran kartı takılıyken AMD sürücüsünü kaldırmak

359149

Hectopat
Makaleler
4
Merhabalar, AMD kartımın iadesi kabul edilmiş ve şimdiden hazırlığımı yapayım dedim . Şuan GT710 takılı. DDU ile kaldırıp NVIDIA sürücüsü kurmak istiyorum fakat DDU, ekran kartı NVIDIA olduğundan direk NVIDIA sürücüsü arıyor diye biliyorum. Kısaca ben bu sürücüyü DDU ile kaldırabilir miyim? Eğer DDU ile olmazsa nasıl olacak? Tam anlatamamış olabilirim eğer merak ettiğiniz bir yer olursa sorun lütfen. İyi forumlar.

AMD sürücüsünü kaldırmanıza şu an gerek yok bence. Konuyu daha da açar mısınız? AMD kartınız derken işlemci mi yoksa dahili ekran kartı mı?

Yanlış hatırlamıyorsam ddu seçmenize izin veriyor hangi sürücüyü silmek istediğinize.

AMD sürücüsünü kaldırmanıza şu an gerek yok bence. Konuyu daha da açar mısınız? AMD kartınız derken işlemci mi yoksa dahili ekran kartı mı?
Hocam önceden RX 5700 XT sahibiydim onu servise verdim ve onun sürücüleri bilgisayarımda şuan onu nasıl kaldırabilirim diyorum.

DDU bu arkadaşların dediği gibi değiştirmene izin veriyordur. Technopat YouTube kanalından DDU rehberini izlersen bilgi edinebilirsin.

BIOS ayarlarını yapmayı bilmiyorsanız bunu denememenizi öneririm. Bilgisayarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…