NVIDIA ekran kartı ve FreeSync monitör ile çalışır mı?

ilker_32

Decapat
Daha fazla  
AMD ekran kartı kullandığım için daha önceden FreeSync desteği açısından ASUS TUF Gaming VG27vq 27" 165Hz 1ms monitörü seçmiştim. Şimdi NVIDIA ekran kartına dönmeyi düşünüyorum ama bu ekran kartları G-Sync destekleyen monitörler ile daha uyumlu çalışıyormuş. Öte yandan ASUS'un TUF Gaming monitörlerinin bazıları hem FreeSync, hem de G-Sync destekliyor. Bunu görebilmek için ekran kartının bağlantısı yapıldıktan sonra, NVIDIA'nın yazılım monitöründen bu özellik aktif edilebiliyormuş. İnternetten bulamadım bu monitörün G-Sync'de desteğinin olup olmadığını. Kullananlar ya da bilgisi olanlar bu konuda bir yorum yapabilir mi? NVIDIA ekran kartı alsam beni üzer mi yoksa eş değer kartlar ile AMD'ye devam mı etmeliyim?

monitör:
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...eesync-full-hd-curved-monitor-pm-HB00000P2Q95

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptive-sync yazdığına göre evet çalışır. Ben de benzer bir monitörü NVIDIA ekran kartı ile kullanıyorum. Ancak display kablo olmazsa çalışır mı pek emin değilim.
Bakınız: Kendi bilgisayarımdan paylaştığım görüntü. RTX 2060 Super ve ASUS VG278QF kullanıcısıyım.

Dosya Ekleri

• 1605278011445.png
    1605278011445.png
    8 KB · Görüntüleme: 89
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı