Zaten alacağınız FreeSync monitörler G-Sync ready olarak gelir. G-Sync kullanabilirsiniz.Selam, direkt konuya geçeceğim.
RTX3050 olan bir bilgisayar aldım ve monitör alacağım fakat G-Sync monitörler ekstra pahalı G-Sync yerine FreeSync alıp düşük FPS durumunda FPS'yi kısıtlarsam yırtılma olur mu?
Her monitörde yok diye biliyorum.Zaten alacağınız FreeSync monitörler G-Sync ready olarak gelir. G-Sync kullanabilirsiniz.
Bende FreeSync tercih edeceğim büyük ihtimalle saolun.Ben GTX 980 kullanıyorum FS monitöre sahibim gayet memnunum 165 Hz ye sabitliyorum ekranı yırtılma vesaire şeyler olmuyor çoğu oyunda VS ayarları da oluyor eşitlenebiliyor görüntüleme hızı stabil şekilde
Almadan önce monitörünün G-Sync compatible monitörler listesinde olup olmadığına bakabilirsin. Nvidia sitesinde olması lazım.Bende FreeSync tercih edeceğim büyük ihtimalle saolun.
1000 serisi ve üzeri tüm Nvdia GPUlarda FreeSynch destekli monitörde G-Sync açabilirsin.Her monitörde yok diye biliyorum.
Teşekkür ederim.1000 serisi ve üzeri tüm Nvdia GPUlarda FreeSynch destekli monitörde G-Sync açabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.