NVIDIA Ekran Kartında FreeSync Açılmalı mı?

Proveit

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Rocket League oynarken anlık takılmalar yaşıyorum ve bilgisayarım gayet yeterli bu oyun için. Fakat ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Monitörüm 144hz, FreeSync kapalı acaba açsam bir yararı olur mu? Dezavantajı var mıdır açmamın bilgilendirebilir misiniz?

Yararı olur mu bilmem fakat bir dezavantajı yok. Denemekte fayda var.

Hocam kullandığınız monitörün modeli ne?

Hocam kullandığınız monitörün modeli ne?
Yararı olur mu bilmem fakat bir dezavantajı yok. Denemekte fayda var.
Gecikme oluyor diye duydum ama yalan yanlış konuşmak istemem açıkcası ondan sordum.

Oyunda da problem olabilir yani senin donanım ve ayarlarında değilde oyunun kendisinde de sorun vardır tek sen mi yaşıyorsun çevrende oynayıp aynı sorunu alan var mı ?

Çevremde hiç oynayan yok malesef.

Şuan LOL oynuyorum arada bende anlık düşmeler yaşıyorum sistemim iyi olmasına rağmen sorunu sıcaklığa vuruyorum

FreeSync sence açayım mı kapalı mı kalsın?
Monitör FreeSync ama senin ekran kartı Nvidia Yani G-sync destekliyor mu bilmiyorum ama açsanda bi fark göremezsin Freesync ekran yırtılmalarının önüne gecmek için FPS drop için pek etkili olacagını sanmıyorum

Bildiğim kadarıyla Nvidia ekran kartlarında FreeSync bulunmuyor. Onun yerine G-Sync bulunuyor. Ve açmanız gereken bir özellik bana kalırsa. Oyun oynarken açmanızı tavsiye ederim. Hem bu şekilde 144hz'i daha rahat fark edersiniz. Nasıl açacağınızla ilgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…