NVIDIA ekran kartları için Windows 11 driverlar çıktı!

Hocam peki Intel HD Grapichs 4000 için gelecek mi?
Directx 12 desteklemeyen hiçbir karta resmi olarak geleceğini sanmıyorum. Uyumluluktan Windows 7'yi seçip yüklenebilir ama. Sürücüsüz kalmazsınız merak etmeyin.

Hocam alt tarafı 10 yıl olmuş ilk çıkan ekran kartı gibi davranıyorsunuz.

Hocam alt tarafı 10 yıl dediğiniz, bir çocuğun doğup büyüyüp ilkokulu bitirme süresi:D 10 senelik karta destek vermeleri doğru değil bence. Yukarıda da belirttiğim gibi yeni serilere FSR gibi yazılımlara odaklanılacak. Tabi illaki bir driver bulup yüklersiniz Windows 11.

Hocam demeyecektim ama DX12 destekliyor. Benim laptopum. Nereden biliyorsunuz derseniz Dxdiag da var.
Dxdiag'ta yazan yüklü Windows'ta olan Directx versiyonu ekran kartı değil maalesef.

Dxdiag'ta yazan yüklü Windows'ta olan Directx versiyonu ekran kartı değil maalesef.
Teşekkürler hocam.
Hocam alt tarafı 10 yıl dediğiniz, bir çocuğun doğup büyüyüp ilkokulu bitirme süresi:D 10 senelik karta destek vermeleri doğru değil bence. Yukarıda da belirttiğim gibi yeni serilere FSR gibi yazılımlara odaklanılacak. Tabi illaki bir driver bulup yüklersiniz Windows 11.
Tabi zaten milyonlarca kullanıcı yeni bir laptopa geçecek min. 8klık laptop alacak. Bu size realist geldim mi?

Hocam demeyecektim ama DX12 destekliyor. Benim laptopum. Nereden biliyorsunuz derseniz DxDiag da var.
10 yıllık bir kart.
Ne FSR'ı var ne bir teknolojisi var, sadece ekrana görüntü verir o kadar.
Öyle bir karta destek verilmez.
Güncel tüm teknolojik desteği olan kartlara bir driver desteği verilmesi daha mantıklı ve daha iyi.

Tabi zaten milyonlarca kullanıcı yeni bir laptopa geçecek minimum 8klık laptop alacak. Bu size realist geldim mi?

Türkiye tabanlı bakıyorsunuz, dünyada ekonomik vaziyet Türkiye gibi değil. Avrupa'da Amerika'da, okyanusyada insanlar çatır çatır 3 4 senede bir laptop değiştiriyor. Siz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz, ama durum öyle değil. HD serisini sorsanız muhtemelen doğru düzgün bilen çıkmaz artık.

10 yıllık bir kart.
Ne FSR'ı var ne bir teknolojisi var, sadece ekrana görüntü verir o kadar.
Öyle bir karta destek verilmez.
Güncel tüm teknolojik desteği olan kartlara bir driver desteği verilmesi daha mantıklı ve daha iyi.
Ya zaten ilk yenilere destek versin ona bir şey dediğimiz yok ama bize de destek vermek zorunda. Ayrıca FSR %50 kartta yok.
Türkiye tabanlı bakıyorsunuz, dünyada ekonomik vaziyet Türkiye gibi değil. Avrupa'da Amerika'da, okyanusyada insanlar çatır çatır 3 4 senede bir laptop değiştiriyor. Siz herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz, ama durum öyle değil. HD serisini sorsanız muhtemelen doğru düzgün bilen çıkmaz artık.
AMD ekran kartları zaten berbat sürücü vb. konusunda. Ama illaki global neden baksın ki? Mecbur verecek. Geç de olsa.

Mecbur verecek. Geç de olsa.
Yanlış anlamayın ama adamların markası, adamların modeli vermek zorunda değil. Hiçbir şey yapmak zorunda değil.
Adamlar şurada 2-3kişiyi mi takacak, globala bakacak. Avrupa tarafındanda böyle ekran kartını kullanan yok olsa bile %1 bile olamaz.
Türkiye içinde, çok küçük bir kesim içinde uğraşmazlar.

AMD ekran kartları zaten berbat sürücü vb. konusunda. Ama illaki global neden baksın ki? Mecbur verecek. Geç de olsa.

Kimse size destek vermekte mecbur değil hocam. 10 yaşında karta kimse destek falan vermez. NVIDIA Intel'de dahil. Neden mi global baksın? Türkiye çünkü çok küçük bir pazar, adamlar driver yaptımı tüm dünya için yapıyor. Dünyada sadece 5 bin kullanıcı var diyelim ki o bile zor. Onlar için destek vermek mantıklı değil çünkü onlara vereceği desteği FSR gibi teknolojilere ayıracaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı