NVIDIA ekran kartları için Windows 11 driverlar çıktı!

Hocam ben zaten ilk mesajımda belirttim yeni sürücü gelmezse ne olur diye siz anlamışsınız beni ben sürücü gelmezse W11 de harici ekran kartını kullanamam diye düşünmüştüm teşekkürler duyarlılığınız için.
Eski sürücüleri kullanırsın kullanmasına ama 2. Nesil Ryzen ya da 8. Nesil üstü Intel işlemcin yoksa nihai sürüm çıktığında bilgisayarın Windows 11 desteklemiyor olacak

Tabi tabii. Sizin gibi kibirli olmaktan iyidir. Sınıf ayrımcılığı yapmaktan başka bir şey bildiğiniz yok. Herkes RTX serisi veya RX 6xxx vb. serileri kullanmak zorunda değil.
Anlamak istemiyorsunuz herhalde.
Adamlar driver desteği sunmak zorunda değiller, mecbur değiller.
İsterlerse getirirler, istemezse getirmezler.
İnatla 5yaşındaki çocuk gibi mecburlar, getirecekler diye inat ediyorsunuz.
Ayrıca benim kibirli olmam ne alaka? Ben GTX 1650 Super ekran kartı kullanıyorum ve AMD'de hiç almayı düşünmem.
Valorant'ta reflex teknolojisi ve NVIDIA'nın düşük gecikme oranı gibi ayarı yok. Yani rekabetçi FPS oyunlarda kartın ekstrasını alamıyoruz ve o yüzden ben NVIDIA kullanıyorum ve AMD kartlarını sevmiyorum
Ben sadece burada size gerçekleri söylüyorum ama siz inatla 2-3 kere anlamıyorsunuz.
Hala mecburlar, getirecekler diye tutturuyosunuz.

Şimdi anlamadım, HD7670'e güncelleme gelse ne olacak ki ? Kaldı ki zaten Windows 10'da kullandığınız çoğu sürücü Windows 11'de çalışıyor. Kullanabildiğiniz kadar kullanın. Takılmayın güncellemeye, Windows 11 zaten Windows 10'un makyajlısı 😀

Kendimi avutmuyorum sadece herkesin olduğu kadar eşit şartlarda teknolojiyi kullanmasını istiyorum. İstesem yeni bir laptop alırım ben kendim içim demiyorum ben zaten memnunum şuan ki bilgisayarımdan sadece W11 kullanabilecek miyim diye sordum konuyu öyle bir çekiştirdiniz ve yanlış anlattınız ki fenerli mühendis hariç sanki isyan çıkarmışım gibi.
Üslubum sert olmuş olabilir son mesajda. Ama burdakilerin demek istediği şey Microsoft AMD NVIDIA gibi firmalar senin ekonomik durumuna göre hareket etmek zorunda değil. Şöyle örnek vereyim cebinde 30₺ var sinemaya gittin bir bilet aldın ve paran bitmiş oldu. Filmi izledin film bitti. Sen bir kere bilet aldın diye sinema sahibi sana sınırsız film izleme hakkı mı verecek cebinde para kalmadı diye?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı