Nvidia Ekran Kartları Yavaşlatıyor mu?

Sucrofe

Kilopat
Hepinizin de bildiği gibi GTX 1050 Ti, bir zamanlar gözde iken şu anda çöp muamelesi görüyor. Belki de kartın gücü bu kadardı, belki de Nvidia fişini çekti. Bunu tartışalım istiyorum, sizce Nvidia yavaşlatıyor mu? Öte yandan AMD cephesine baktığım zaman hep bir iyileşme, performans artışı gözlemliyorum ama yanlışım varsa düzeltin tabii ki.

Buyurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önceden yavaşlattığını sanıyordum ama bu konuyla ilgili 1-2 video izledim. Videolarda eski sürücü veya en yeni sürücüyü kullanarak benchmark testi yapıyorlardı. Ama aralarında sadece 1-2 FPS gibi küçük farklar vardı.
Yani hayır, yavaşlatmıyor.

Eski oyunlarda eski sürümlerde daha fazla fps alınıyormuş ama yeni oyunlarda durum değişiyormuş. Duyulan geçmiş zaman eki kullandım çünkü bizzat kendim denemedim ve açıkçası bu videolara pek güvenmiyorum. Kendin test edebiliyorsan yap sonucu bizimle paylaş lütfen.

Arama yerine yazarsan yüzlerce açılmış konu görebilesin. Yeniden açmanın bir mantığı yok.

Bence bunu moderatörlere söylemelisiniz. Her gün çeşit çeşit konu görüyorum böyle. Mesela daha önce kaç kere rütbe ile ilgili konu açıldı, hala da açılıyor.

Hepinizin de bildiği gibi GTX 1050 Ti, bir zamanlar gözde iken şu anda çöp muamelesi görüyor. Belki de kartın gücü bu kadardı, belki de Nvidia fişini çekti. Bunu tartışalım istiyorum, sizce Nvidia yavaşlatıyor mu? Öte yandan AMD cephesine baktığım zaman hep bir iyileşme, performans artışı gözlemliyorum ama yanlışım varsa düzeltin tabii ki.

Buyurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir YouTube kanalı denmişti. İsim vermek istemiyorum artarak bulabilirsin. Ama bana sorarsan yavaşlatmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı