Y yalçın22 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı?
İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 yalçın22 dedi: İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizde dahili GPU mevcut. Dahili ekran kartı sürücüsünün uygulamasıdır. Artı 0 Eksi
yalçın22 dedi: İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... İşlemcinizde dahili GPU mevcut. Dahili ekran kartı sürücüsünün uygulamasıdır.
KS KS Y yalçın22 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 188 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Einstein dedi: İşlemcinizde dahili GPU mevcut. Dahili ekran kartı sürücüsünün uygulamasıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: İşlemcinizde dahili GPU mevcut. Dahili ekran kartı sürücüsünün uygulamasıdır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 Size tavsiyem iGPU'yu BIOS'tan kapatmanız. Çok sinir bozucu bir şey oluyor NVIDIA ekran kartı takınca. Artı 0 Eksi
Size tavsiyem iGPU'yu BIOS'tan kapatmanız. Çok sinir bozucu bir şey oluyor NVIDIA ekran kartı takınca.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 5 Haziran 2025 #5 yalçın22 dedi: İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu durum normal. Ryzen 5 7600 işlemcisinde entegre Radeon grafik birimi var, bu yüzden AMD Software Adrenalin Edition otomatik olarak kuruluyor. Artı 0 Eksi
yalçın22 dedi: İşlemcim AMD R5 7600. AMD'nin sitesinde driver kısmında modelimi seçerek “İndir”e bastım. AMD Adrenalin Software Edition uygulamasını indirdi. NVIDIA sistemimde olmaması gereken bir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu durum normal. Ryzen 5 7600 işlemcisinde entegre Radeon grafik birimi var, bu yüzden AMD Software Adrenalin Edition otomatik olarak kuruluyor.