NVIDIA ekran kaydı net kayıt almıyor

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, GTA V oynarken kayıt alıyorum. Oyunum 1080p de 90FPS civarı rahatlıkla oynatıyor kasma donma olmuyor. Fakat NVIDIA'dan alt+F10 aldığımda kayıt çok bariz şekilde net değil (video koydum zaten) edit-kayıt-oyun-monitör hepsi 1080p olmasına rağmen daha YouTube'a atmadan kayıt göründüğü gibi. (kayıt ayarlarım 2K - 60 FPS - 50 bit rate | önceden 1080p 60 FPS kullanıyordum yine aynı görüntü vardı). İnternetim 75 Mbps 8 upload örnek olarak az önce yaptığım videoyu koydum. (editlerken 2K olarak editledim) videoda ne görüyorsanız aynısı alt F10 ile aldığım kayıt.
Örnek video;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı kayıt alma programı kullanın istersen

Merhaba, GTA V oynarken kayıt alıyorum. Oyunum 1080p de 90FPS civarı rahatlıkla oynatıyor kasma donma olmuyor. Fakat NVIDIA'dan alt+F10 aldığımda kayıt çok bariz şekilde net değil (video koydum zaten) edit-kayıt-oyun-monitör hepsi 1080p olmasına rağmen daha YouTube'a atmadan kayıt göründüğü gibi. (kayıt ayarlarım 2K - 60 FPS - 50 bit rate | önceden 1080p 60 FPS kullanıyordum yine aynı görüntü vardı). İnternetim 75 Mbps 8 upload örnek olarak az önce yaptığım videoyu koydum. (editlerken 2K olarak editledim) videoda ne görüyorsanız aynısı alt F10 ile aldığım kayıt.
Örnek video;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran kartı ayarlarınızdan (Nvidia Denetim Masası) fpsinizi yükseltmek amacıyla yaptığınız ayar var mı?

Kaliteyi performansa çektim sadece oyunlarda sorun yok kayıtta oluyor.
Sen o ayarı geri al ve tekrar dene bi. Nvidianın kayıt programı sana görüntü olarak (oyun veya masaüstü fark etmez) ne gösteriyorsa aynısını kayıt alır.

Benim bir arkadaşım unlost fps arttırma yaptıktan sonra alt+f10 da 10fps kayıt alıyordu. Ayarları sıfırladığımızda düzelmişti sorunu.

Sen o ayarı geri al ve tekrar dene bir. NVIDIA'nın kayıt programı sana görüntü olarak (oyun veya masaüstü fark etmez) ne gösteriyorsa aynısını kayıt alır.

Benim bir arkadaşım unlost FPS arttırma yaptıktan sonra alt+F10 da 10FPS kayıt alıyordu. Ayarları sıfırladığımızda düzelmişti sorunu.

Oyunları oynarken FPS'e çok etkisi olur mu laptop kullandığım için anca idare eder FPS'ler alıyorum da?

Oyunları oynarken FPS'e çok etkisi olur mu laptop kullandığım için anca idare eder FPS'ler alıyorum da?
Benim bildiğim GeForce Experience FPS düşürmez. Ayrıca 90 FPS alıyorum diyorsun, sana tavsiyem grafik modu kur daha güzel olur.

Teşekkürler peki bu önceden kaltesi kötü olan bir videoyu düzgünleştirme gibi bir şey var mı?
Scale up teknolojileri var ama çokta iyi değil.

Örnek:

Teşekkürler peki bu önceden kaltesi kötü olan bir videoyu düzgünleştirme gibi bir şey var mı?
Sanmıyorum. Ayrıca videonun kalitesi öyle göze batacak kadar kötü değil ki. İlk mesajınızı okuyunca çamur gibi bir görüntü bekledim ama videoyu izleyince o kadar da değilmiş dedim. Yani bana bu görüntü kalitesi düşük hali demeseniz hiç fark etmezdim.
Sorununuz çözüldüyse mesajımı çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı