NVIDIA ekran kaydı net kayıt almıyor

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, GTA V oynarken kayıt alıyorum. Oyunum 1080p de 90FPS civarı rahatlıkla oynatıyor kasma donma olmuyor. Fakat NVIDIA'dan alt+F10 aldığımda kayıt çok bariz şekilde net değil (video koydum zaten) edit-kayıt-oyun-monitör hepsi 1080p olmasına rağmen daha YouTube'a atmadan kayıt göründüğü gibi. (kayıt ayarlarım 2K - 60 FPS - 50 bit rate | önceden 1080p 60 FPS kullanıyordum yine aynı görüntü vardı). İnternetim 75 Mbps 8 upload örnek olarak az önce yaptığım videoyu koydum. (editlerken 2K olarak editledim) videoda ne görüyorsanız aynısı alt F10 ile aldığım kayıt.
Örnek video;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum. Ayrıca videonun kalitesi öyle göze batacak kadar kötü değil ki. İlk mesajınızı okuyunca çamur gibi bir görüntü bekledim ama videoyu izleyince o kadar da değilmiş dedim. Yani bana bu görüntü kalitesi düşük hali demeseniz hiç fark etmezdim.
Sorununuz çözüldüyse mesajımı çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Yarın dediğiniz şekilde deneyeceğim. Videoları birleştirmek için kullandığım yer de videoyu bozuyormuş her zaman mükemmeliyetçi olmamak lazım.

Benim bildiğim GeForce Experience FPS düşürmez. Ayrıca 90 FPS alıyorum diyorsun, sana tavsiyem grafik modu kur daha güzel olur.

Scale up teknolojileri var ama çok da iyi değil.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önerdiğiniz bir grafik modu var mı (oyunda tek vasfım modlu araba sürmek)

Önerdiğiniz bir grafik modu var mı (oyunda tek vasfım modlu araba sürmek)
Hocam ben Redux kullanıyorum, bir sürü mod denedim aralarından en iyisi Redux yeminle. Aşağıya bir kaç tane örnek bırakıyorum. Üstüne oyunun parlaklık ayarını en düşüğe çekince harika bir atmosfer oluyor, deneyin.

1684973389535.png

1684973395016.png

1684973411903.png

1684973418578.png

Teşekkürler peki bu önceden kaltesi kötü olan bir videoyu düzgünleştirme gibi bir şey var mı?
hocam edit programlarında keskinlik efekti oluyor onları 1080p için %5-15 4k ve sonrası için 20'ye getirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı