Merhaba, GTA V oynarken kayıt alıyorum. Oyunum 1080p de 90FPS civarı rahatlıkla oynatıyor kasma donma olmuyor. Fakat NVIDIA'dan alt+F10 aldığımda kayıt çok bariz şekilde net değil (video koydum zaten) edit-kayıt-oyun-monitör hepsi 1080p olmasına rağmen daha YouTube'a atmadan kayıt göründüğü gibi. (kayıt ayarlarım 2K - 60 FPS - 50 bit rate | önceden 1080p 60 FPS kullanıyordum yine aynı görüntü vardı). İnternetim 75 Mbps 8 upload örnek olarak az önce yaptığım videoyu koydum. (editlerken 2K olarak editledim) videoda ne görüyorsanız aynısı alt F10 ile aldığım kayıt.
Örnek video;
Sanmıyorum. Ayrıca videonun kalitesi öyle göze batacak kadar kötü değil ki. İlk mesajınızı okuyunca çamur gibi bir görüntü bekledim ama videoyu izleyince o kadar da değilmiş dedim. Yani bana bu görüntü kalitesi düşük hali demeseniz hiç fark etmezdim.
Sorununuz çözüldüyse mesajımı çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Hocam ben Redux kullanıyorum, bir sürü mod denedim aralarından en iyisi Redux yeminle. Aşağıya bir kaç tane örnek bırakıyorum. Üstüne oyunun parlaklık ayarını en düşüğe çekince harika bir atmosfer oluyor, deneyin.