Çözüldü NVIDIA ekran kaydını kullanırken mikrofon sesi az geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakanbn0

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA ekran kaydını kullanırken eskiden kulaklığımın mikrofonundan ekran kaydı alırdım ama mikrofon bozulunca laptopun mikrofonundan almaya başladım. Ama ekran kaydında oyun içinde benim sesim ya çok az gelmekte ya da hiç gelmemekte. Laptopun mikrofonunda bir sorun yok, onu test ettim. Bunun sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NVIDIA Shadow Play ayarlarında mikrofonun doğru seçildiğini ve ses seviyesinin yeterli olduğunu kontrol etmelisin. Ayrıca, Windows'un mikrofon gürültü engelleme ayarları veya NVIDIA yazılımındaki ses filtreleri sesi kısıyor olabilir.
NVIDIA Shadow Play ayarlarında mikrofonun doğru seçildiğini ve ses seviyesinin yeterli olduğunu kontrol etmelisin. Ayrıca, Windows'un mikrofon gürültü engelleme ayarları veya NVIDIA yazılımındaki ses filtreleri sesi kısıyor olabilir.

Çözüm
Tam olarak nasıl yapacağımı anlatırmısınız hocam rica etsem,pek bilmiyorum o bahsettiğiniz yerleri.

Tam olarak nasıl yapacağımı anlatır mısınız hocam rica etsem, pek bilmiyorum o bahsettiğiniz yerleri.

NVIDIA kısmına bende pek hakim değilim onu araştırınca buldum uygulamayı indirip arayüzünden onu bulmanız lazım.

Ayrıyeten Windows'un kendi ses ayarlarında bazen mikrofon sesi kısık olabiliyor ayarlara girip mikrofon ayarları kısmından mikrofon ses seviyesini kontrol edebilirsin.

NVIDIA kısmına bende pek hakim değilim onu araştırınca buldum uygulamayı indirip arayüzünden onu bulmanız lazım.

Ayrıyeten Windows'un kendi ses ayarlarında bazen mikrofon sesi kısık olabiliyor ayarlara girip mikrofon ayarları kısmından mikrofon ses seviyesini kontrol edebilirsin.
Tamamdır hocam hallettim dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı