E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Ekran kartı Gtx 1050 Merhaba, ben hep GeForce'dan sürücüyü güncellerim de şu an eski sürücüye geçmek istiyorum, bunu nasıl yapacağım?
Merhaba, ben hep GeForce'dan sürücüyü güncellerim de şu an eski sürücüye geçmek istiyorum, bunu nasıl yapacağım?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #2 Guru3D web sitesinden bulabilirsiniz. Ve ayrica Nvidia.com sayfasi driver bolümu uzerinden bulabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Guru3D web sitesinden bulabilirsiniz. Ve ayrica Nvidia.com sayfasi driver bolümu uzerinden bulabilirsiniz.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.383 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Buradan seçeceksin: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Beta ve eski sürücüler. Tabii önce mevcut olanı kaldırman lazım. Artı 0 Eksi
Buradan seçeceksin: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Beta ve eski sürücüler. Tabii önce mevcut olanı kaldırman lazım.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #4 midgardian dedi: Buradan seçeceksin: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Arkadas en son surum dememis eski surum demis. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Buradan seçeceksin: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Arkadas en son surum dememis eski surum demis.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.383 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Eski sürümler de aynı sayfada. Artı 0 Eksi
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 30 Ağustos 2023 #6 NVcleanstall kullanarak bütün sürücüleri görüntüleyebilir ve indirebilirsin, ek olarak ayarlarını değiştirme seçeneğide sunuyor. Artı 0 Eksi
NVcleanstall kullanarak bütün sürücüleri görüntüleyebilir ve indirebilirsin, ek olarak ayarlarını değiştirme seçeneğide sunuyor.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #7 midgardian dedi: Eski sürümler de aynı sayfada.Eki Görüntüle 1923265 Genişletmek için tıkla... Mobil kullandigim icin gorememisim kusura bakmayin. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Eski sürümler de aynı sayfada.Eki Görüntüle 1923265 Genişletmek için tıkla... Mobil kullandigim icin gorememisim kusura bakmayin.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #8 Temiz olsun istiyorsan DDU ile silip eski sürümü kur. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi eski sürümü ise NVIDIA'nın resmi sitesinde bulabilirsin. Entromialpemp dedi: Merhaba, ben hep GeForce'dan sürücüyü güncellerim de şu an eski sürücüye geçmek istiyorum, bunu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Temiz olsun istiyorsan DDU ile silip eski sürümü kur. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi eski sürümü ise NVIDIA'nın resmi sitesinde bulabilirsin. Entromialpemp dedi: Merhaba, ben hep GeForce'dan sürücüyü güncellerim de şu an eski sürücüye geçmek istiyorum, bunu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla...
KS KS E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 midgardian dedi: Eski sürümler de aynı sayfada.Eki Görüntüle 1923265 Genişletmek için tıkla... Başkan hepsinin oldugu yeri nasıl bulacağım. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Eski sürümler de aynı sayfada.Eki Görüntüle 1923265 Genişletmek için tıkla... Başkan hepsinin oldugu yeri nasıl bulacağım.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.383 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 Linkten resmi sürücülerden 14 sürücü eskiye kadar gidilebiliyor. Sen neden daha eskisini arıyorsun? Artı 0 Eksi