Çözüldü NVIDIA Experience "kurulum devam edemiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Camcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar severek kullandığım NVIDIA Experience bir anda bilgisayarımdan gitti ve geri yükleme çalıştığımda hata veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Hata birkaç forum baktım fakat yapamadım yardımcı olur musunuz?

1731765375580.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip NVIDIA Experience'ı tekrar kurmayı dener misiniz?

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip NVIDIA Experience'ı tekrar kurmayı dener misiniz?

Çözüm
NVIDIA App kurmayı deneyin hocam ayrıca aygıt yöneticisinde ekran kartınıza bir bakın.

Hocam sürücüyü kaldırdıktan sonra otomatik kendi mi yüklecek yoksa benim flasha atıp falan yüklemem mi gerkek?

NVIDIA App kuruluysa Experience'ı kuramazsınız. NVIDIA App Experience'nin gelişmiş versiyonudur ve ne yazık ki artık Experience aramızdan ayrılacak gibi
Hayda.

Hocam sürücüyü kaldırdıktan sonra otomatik kendi mi yüklecek yoksa benim flasha atıp falan yüklemem mi gerkek?

Hayda.

NVIDIA appi silin ve Yalnızca Experience'ı kurun sürücüleri silmek ile uğraşmayın sizin işiniz Experience ile.

Hayda.

Sürücüyü kaldırdıktan sonra GeForce Experience yazılımını yüklerken sürücüyü de otomatik yükler.

Sürücüyü kaldırdıktan sonra GeForce Experience yazılımını yüklerken sürücüyü de otomatik yükler.

Hocam bilgisayarı yeniden başlat dedi başlattım şu an siyah ekranda PC.

Hocam bilgisayarı yeniden başlat dedi başlattım şu an siyah ekranda PC.

Düzelttim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı