Çözüldü NVIDIA Experience masaüstünde yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Ekran kartı
MANLİ RTX 3080 10GB
İşlemci
10600KF
Merhaba, daha yeni RTX 3080 aldım.
En güncel sürücüyü kurdum, Denetim Masası var lakin Experience yok. Ne arama çubuğunda ne de başka bir yerde. DISM ile onarım yaptım yine de işe yaramadı.
Experience yazılımını indirdim ve kurmaya kalktığım zaman şu hatayı veriyor:

image.png

Windows + R > msconfig > Hizmetler > Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle Tikini İşaretle > NVDIA ile ilgili olan her şeyi açın.

2. Yol:
  1. Win+R ye bas regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla
  3. Sağ tarafta Start olacak ona basın.
  4. Değeri 4'tür büyük ihtimal ile siz onu 3 olarak değiştirin.
  5. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker değerini bul ve tıkla az önceki yerin hemen üstünde.
  6. Aynı şekilde start'a tıklayıp değeri 2 yapın (Otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
  7. Bilgisayarı yeniden başlatın bu kadar.

2. Yol alıntıdır.
Kaynak:

Windows + R > msconfig > Hizmetler > Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle Tikini İşaretle > NVDIA ile ilgili olan her şeyi açın.

2. Yol:
  1. Win+R ye bas regedit yaz entere bas (ya da başlattan da yazarsanız çıkar)
  2. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBrokerSvc yi bul ve tıkla
  3. Sağ tarafta Start olacak ona basın.
  4. Değeri 4'tür büyük ihtimal ile siz onu 3 olarak değiştirin.
  5. Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker değerini bul ve tıkla az önceki yerin hemen üstünde.
  6. Aynı şekilde start'a tıklayıp değeri 2 yapın (Otomatik olarak arka planda çalıştırmak için )
  7. Bilgisayarı yeniden başlatın bu kadar.

2. Yol alıntıdır.
Kaynak:

Sağ olun hocalarım, sorunu çözdüm.

1674575763193.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı