NVIDIA Experience yazılımı RTX 5060'ı algılamıyor

• Konuyu başlatan rtaN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 120

rtaN

Hectopat
Ekran kartı sistem bilgileri içinde var ancak ekran kaydı vs almaya çalışacağım zaman bu şekilde hata atıyor.

1760262232531.png

Saçma sapan bir program driver Update yaptığımda takılı kalıyordu elle baştan sil kur yapmam gerekiyordu. Kayıt programıda çok iyi değil OBS kullanabilirsin daha profesyonel olur. Win + g ile oyun çubuğunuda kullanabilirsin.

Experience'in desteği kesildi büyük ihtimal ondan algılamıyor olabilir, NVIDIA App'te dene.

NVIDIA App yükle Experience eskide kaldı.

Experience'in desteği kesildi büyük ihtimal ondan algılamıyor olabilir, NVIDIA App'te dene.
Nvidia app üzerinde masaüstü kaydetme seçeneğini vs bulamadım. Bazı oyunları görmüyor o sıkıntıyı nasıl halledebilirim. Bana asıl lazım olan şey ekrandaki son 20 dakikayı alan görüntü tekrarı özelliği, işimi görecek öneri uygulama var mı ?

Saçma sapan bir program driver Update yaptığımda takılı kalıyordu elle baştan sil kur yapmam gerekiyordu. Kayıt programıda çok iyi değil OBS kullanabilirsin daha profesyonel olur. Win + g ile oyun çubuğunuda kullanabilirsin.
Obs üzerinde son 20 dakikayı kaydetme gibi bir şey var mı ?

Son düzenleme:
NVIDIA App üzerinde masaüstü kaydetme seçeneğini vs bulamadım. Bazı oyunları görmüyor o sıkıntıyı nasıl halledebilirim? Bana asıl lazım olan şey ekrandaki son 20 dakikayı alan görüntü tekrarı özelliği, işimi görecek öneri uygulama var mı?

OBS üzerinde son 20 dakikayı kaydetme gibi bir şey var mı?

PC'de son 30 dakikayı kaydetmek için OBS'yi kullanma adımları:

OBS Studio, aşağıdaki hızlı adımlarla bilgisayarınıza son 30 dakikayı kaydedebilir veya kırpabilir:

Adım 1: Sisteminizde OBS Studio'yu başlatın.

Adım 2: Kaynaklar sekmesinde "+" düğmesini seçin ve "Ekran Yakalama" seçeneğini ve ardından "Tamam"ı seçin.

Adım 3: Kaydı bitirmek için "Kaydı Durdur" seçeneğine tıklayın.

Kaynak: Kennisgeving voor omleiding

Technopat Haberler

Geri
Yukarı