Nvidia Freestyle CS:GO Oyun Desteklenmiyor Hatası

JenZ

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia Freestyle diye bir şey çıktı Nvidia Geforce Experience'de ve oyun filtersi diye bir şey var Alt+Z'ye bastığımızda açılıyor önceden renklerini falan ayarlamıştım gayet açılıyordu. Gene Alt+Z'ye bastığımda açılıyor fakat nedenini bilmiyorum ''bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir'' diyor. Oyun ise CSGO yani destekliyor bu olayı oyun içinde yapınca da aynı hatayı veriyor.

28535164_2058210507794694_1458769886_n.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bilen yok mu? Öncede sorun yoktu güncelleme geldikte sonra böyle oldu, Uygulama kaldırdım yeninde yükledim yine olmadı.

Edit; Herkes sorun yaşıyormuş eski sürümü 390 yüklersen çalışır, yeni güncelleme gelene kadar.
https://forums.geforce.com/default/.../freestyle-not-working-on-any-game-i-have-/1/

Merhaba. Sende hangi sürüm var 390.77 mi yoksa 390.65 mi veya herhangi başka bir sürüm mü ? Ben de çalıştıramadım bir türlü şu freestyle'ı.

Merhaba , sisteminde 391 veya üzeri sürümü yüklü olup çalıştırabilen var mı ? 391 sürümünü kullanıyorum çalışmıyor maalesef :(

Merhaba bende pubg için renk filtrelemesi yapıcaktım ''bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir. '' böyle bi yazı çıkıyor.Aynı sorun bendede var ve renk keskinliği netliği ayarlıyamadım pubg güncelemeden sonra yardım edebilir misiniz?

Merhaba bende pubg için renk filtrelemesi yapıcaktım ''bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir. '' böyle bi yazı çıkıyor.Aynı sorun bendede var ve renk keskinliği netliği ayarlıyamadım pubg güncelemeden sonra yardım edebilir misiniz?

Geforce experience'de deneysel özellik aktif ettin mi ? Sürüm olarak hangisi kurulu ?

SM-A520F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı