NVIDIA FX5500 sisteme yükseltme önerisi

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Elimde şöyle bir emektar var.
İşlemcisini bilmiyorum bayağı eski.
RAM 1GB.
Ekran karti NVIDIA FX5500.
Biliyorum artık iş görmez ama ne yapabilirim hard disk var içinde SSD yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimde şöyle bir emektar var.
İşlemcisini bilmiyorum bayağı eski.
RAM 1GB.
Ekran karti NVIDIA FX5500.
Biliyorum artık iş görmez ama ne yapabilirim hard disk var içinde SSD yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çalıştırmak artık yasal olarak doğru olmamalı, şaka bir yana neyi artırsanız Windows 10 bile kaldırmayabilir işletim sistemini Linux yaparak başlayın.

Çalıştırmak artık yasal olarak doğru olmamalı, şaka bir yana neyi artırsanız Windows 10 bile kaldırmayabilir işletim sistemini Linux yaparak başlayın.

Hocam konuyu dikkatli okursanız işletim sisteminden bahsetmiyorum direk sistemi yükseltmekten bahsediyorum

Anladım hocam ben bilgisayarcıya bir sorayım bakalım ne yapabilirler

Hiçbir şey yapamazlar ben size söyleyeyim. Sistem aşırı eski bir sistem Windows 10 bile çalışmaz o sistemde, ssd/ram yükseltmek de etki etmez. Para israfı, ölü yatırım olur.

Elinizdeki emektara yapılacak hiçbir yükseltme adam edemez. Bırakın reisi uyusun.
Hocam içinde aşırı eski fotoğraflar var onları elimdeki taşınabilir Hard diske alayım sonrasında zaten bırakacağım rahat rahat uyusun kendine

Hocam içinde aşırı eski fotoğraflar var onları elimdeki taşınabilir Hard diske alayım sonrasında zaten bırakacağım rahat rahat uyusun kendine
Hocam bir de bu PC leri müze gibi yerlere uzun yıllar sonra verirsek iyi para eder mi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı