NVIDIA G-Sync AMD ekran kartlarında kullanılabilir mi?

Yusuf11

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Merhaba. Benim 280 Hz bir monitörüm var, ASUS TUF Gaming. Monitörde NVIDIA G-Sync özelliği var.

Bu sistemi almayı düşünüyorum, acaba AMD ekran kartlarında NVIDIA G-Sync özelliği kullanılabilir mi?
Eğer kullanılamıyorsa bu fiyat bandında NVIDIA ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz?

Merhaba. Benim 280 Hz bir monitörüm var, ASUS TUF Gaming. Monitörde NVIDIA G-Sync özelliği var.

Bu sistemi almayı düşünüyorum, acaba AMD ekran kartlarında NVIDIA G-Sync özelliği kullanılabilir mi?
Eğer kullanılamıyorsa bu fiyat bandında NVIDIA ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz?

Bazı monitörler hem G-Sync hem FreeSync destekler bir denemek lazım.

Hocam ben 6700xt kullanıyorum uygun fiyata bulduğum için aldım, aynı fiyata 3060ti bulsam kesinlikle 3060ti tercih ederdim 6700xt biraz sıkıntılı bir kart. Fakat bir taraf Asus bir taraf Pny tercih senin.

FreeSync var. Ama NVIDIA mı yoksa AMD ekran kartı mı alayım bir türlü karar veremiyorum. RX 6700 XT hem daha ucuz hem de 3070'e rakip. Bu yüzden bir yandan AMD ekran kartı istiyorum. Fakat öte yandan çoğu kişi AMD ekran kartlarını tercih etmememi söylüyor.

FreeSync var. Ama NVIDIA mı yoksa AMD ekran kartı mı alayım bir türlü karar veremiyorum. RX 6700 XT hem daha ucuz hem de 3070'e rakip. Bu yüzden bir yandan AMD ekran kartı istiyorum. Fakat öte yandan çoğu kişi AMD ekran kartlarını tercih etmememi söylüyor.

FreeSync var ise 6700XT sistemi alıp geçin.

FreeSync var ise 6700XT sistemi alıp geçin.
Ayrıca:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı