NVIDIA G100 sistemde görüntü alınmıyor

requicker

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Hyperx 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk 512 m2
Ekran kartı
Nvida g100
Anakart
B460m-a Pro
İşlemci
İ3 10100F
i3 10100F ve B460M A Pro anakartlı APU bir sistem toplamak istemiştim fakat bu işlemci APU desteklemiyormuş. Bende görüntü almak için kötü de olsa bir ekran kartı alsam olur mu diye sordum ve olur cevabını aldım. Arkadaştan NVIDIA G100ü buldum taktım ama hala görüntü alamıyorum. Nedeni ne olabilir? Anakartla uyumsuzluğundan mı kaynaklanıyor? Eğer öyleyse başka nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz?
Not: Ofis bilgisayarı olarak kullanılacak oyun oynanmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biostan UEFİden CSMe geçirdik başka bir ekran kartı ile sonra tekrardan g100 ü takınca görüntü alamıyorum.Anakarta bağlı m2 ssdde uefi windows 10 vardı açılmamasının sebebi bu olabilir mi?Ama bu olsa bile biosu açması gerekmiyor mu?

BIOS'tan UEFI'den CS'me geçirdik başka bir ekran kartı ile sonra tekrardan G100'ü takınca görüntü alamıyorum. Anakarta bağlı M.2 SSD'de UEFI Windows 10 vardı açılmamasının sebebi bu olabilir mi? Ama bu olsa bile BIOS'u açması gerekmiyor mu?

Hocam ekran kartının çalıştığından emin misiniz kaç yıllık ekran kartı 2D oyunlarda bile zorlanan.

BIOS'tan UEFI'den CS'me geçirdik başka bir ekran kartı ile sonra tekrardan G100'ü takınca görüntü alamıyorum. Anakarta bağlı M.2 SSD'de UEFI Windows 10 vardı açılmamasının sebebi bu olabilir mi? Ama bu olsa bile BIOS'u açması gerekmiyor mu?

BIOS'a girmesi gerekiyor, siz yine de SSD'yi çıkarıp açmayı deneyin, bazen yapabiliyor.

Elimde 2 tane anakart var b460m-a pro ve Gigabyte H55M-USB3 var H55M de denediğimde ekran kartını görüntü alıyorum ama b460m-aya geçirince alamıyorum. Anakartın üzerindeki vga ışığı yanıyor.

Csm olarak başka bir şeyi değiştirmeme gerek var mı?

@Marix

Dosya Ekleri

• 34265DBA-02DF-4D38-B1BC-7E235E75448A.jpeg
    34265DBA-02DF-4D38-B1BC-7E235E75448A.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı