Ali Hamza Demir Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Güncellemeyi otomatik indir olarak bırakmıştım. İndirmiş. Hızlı kurulum dedim. 1 saattir böyle kaldı. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Güncellemeyi otomatik indir olarak bırakmıştım. İndirmiş. Hızlı kurulum dedim. 1 saattir böyle kaldı. Ne yapmalıyım?
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Yeniden başlatın bilgisayarı genelde yüklenmiş oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS Ali Hamza Demir Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 legend61 dedi: Yeniden başlatın bilgisayarı genelde yüklenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum yarıda kalmış olmaz değil mi sıkıntı çıkarır mı sonrasında Artı 0 Eksi
legend61 dedi: Yeniden başlatın bilgisayarı genelde yüklenmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Kurulum yarıda kalmış olmaz değil mi sıkıntı çıkarır mı sonrasında
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 Ali Hamza Demir dedi: Kurulum yarıda kalmış olmaz değil mi sıkıntı çıkarır mı sonrasında Genişletmek için tıkla... Hayır niye çıkarsın en kötü hadisede bile DDU gibi araçlarla geri kaldırırsın. Artı 0 Eksi
Ali Hamza Demir dedi: Kurulum yarıda kalmış olmaz değil mi sıkıntı çıkarır mı sonrasında Genişletmek için tıkla... Hayır niye çıkarsın en kötü hadisede bile DDU gibi araçlarla geri kaldırırsın.