Nvidia GeForce 210 ve DDR2 RAM İçin Anakart Tavsiyesi

Faslan

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce bir konu açmıştım. Bugün bilgisayarı götürdüm. Anakartımın yandığını söylediler. Şu an elimde DDR2 RAM ve NVIDIA GEFORCE 210 ekran kartı var. Bozulan anakartım ASUS P5P41C DDR2/DDR3 Combo Design. İşlemcim de çalışır halde. Elimdekilerle uyumlu bir anakart var mı bildiğiniz? 350W PSU alacağım bir de. Bütçem kısıtlı, 150-200 arası harcama yapabilirim anakart için. Bu fiyatlarda uyumlu anakart önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben konu açamadım da onun için burdan yazıyorum rx460 ve fx6300 aldım oyun için sizce doğru kararmi fx6300 için güzel şeyler konuşulmuyor bunlar doğru mu . Topladığım sistemle neler oynuya bilirim sizce
Net konuşmak zor ama işlemciniz 2019 yılında ölü bir işlemcidir, Bu oyun oynayamazsın anlamına gelmez ama oyunlara işlemcin yetmeyecektir, Çoğu oyunu oynarsın PUBG gibi oyunlarda sorun yaratır ama oynarsın yine de.

Ben konu açamadım da onun için burdan yazıyorum rx460 ve fx6300 aldım oyun için sizce doğru kararmi fx6300 için güzel şeyler konuşulmuyor bunlar doğru mu . Topladığım sistemle neler oynuya bilirim sizce

-GTA 5'i Düşük-Orta ayarlarda 55-60 FPS arası oynayabilirsiniz.

-PUBG'yi Düşük-Orta arası ayarlarda 45-50 FPS arası oynayabilirsiniz.

-Battlefield 1'i Düşük ve Orta ayarlarda 40-45 FPS arası oynayabilirsiniz.

-Battlefield 5'i Düşük ve Orta ayarlarda 35-40 FPS Arası oynayabilirsiniz.

Net konuşmak zor ama işlemciniz 2019 yılında ölü bir işlemcidir, Bu oyun oynayamazsın anlamına gelmez ama oyunlara işlemcin yetmeyecektir, Çoğu oyunu oynarsın PUBG gibi oyunlarda sorun yaratır ama oynarsın yine de.
Biraz içim rahatladı . Almadan önce 2-3 yıl önceki olumlu yorumları okudum ve almaya karar verdim sonra aldıktan sonra yeni yorumları okudum ve hayal kırıklığına uğradım . Paramı çöpe atmak istemem birdaha sistemi daha detayli sekilde yazacağım birdaha yorumlarsaniz çok mutlu olurum
İşlemci - fx6300
Ram- 8gb 1600 MHz
Ekran kartı - Radeon rx 460
Anakart- GIGABYTE GA-78LMT-S2
Güç kaynağı - 450 w
SSD - 240 gb
-GTA 5'i Orta ayarlarda 55-60 FPS oynayabilirsiniz.

Kasar diyosun yani
-GTA 5'i Düşük-Orta ayarlarda 55-60 FPS arası oynayabilirsiniz.

?

Bunu alabiilirsin dostum GeT olması gayet iyi evine gelecek 2-3 Gün para sahibine gitmeyecek, Sorunsuz bulursan ve onaylarsan ki şart ödeme sahibine yapılacaktır.
Hemde test etme şansın olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı