NVIDIA GeForce 471.11 WHQL Yayınlandı

Şu 27 oyun artık destekleniyor: Age of Empires II: Definitive Edition, Ancestors The Humankind Odyssey, Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, Chernobylite, Cube World, Deliver Us The Moon: Fortuna, Detroit: Become Human, Disco Elysium, Empire: Total War, Football Manager 2020, Mechwarrior 5: Mercenaries, Medieval II: Total War, NBA 2K20, Need For Speed: Heat, Ni no Kuni Wrath of the White Witch Remastered, Path Of Exile, Planet Zoo, Planetside Arena, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Red Dead Redemption 2, Rune 2, Secret Neighbor, Star Wars Jedi: Fallen Order, Stranded Sails - Explorers of the Cursed Islands, The Cycle, The Legend of Bum-Bo ve Trine 4: The Nightmare Prince.

Evet, kullanılabilir.
Şuan çok mutlu oldum, teşekkürler bilgi için.

100 Mbps internetle indirmesi 1-1,5 saat falan sürdü, zaten her hafta yeni sürücü geliyor sıktı artık, eskiden ayda bir kez falan çıkardı 3000 serisinde her yeni çıkan oyun için driver güncellemesi geliyor.

C:\ProgramData\NVIDIA Corporation\Nvcache bulamadım yeri değişmiş galiba nereye gitti ki ?
Bu sürücü bende hata verip oyundan atmalara neden oluyor. Eski sürücü 466.27'ye dönünce düzeliyor başka bu sorunu yaşayan var mı?

nvlddmkm event id 13

\Device\0000006a
Graphics SM Warp Exception on (GPC 0, TPC 0): Illegal Instruction Encoding

Buna benzer oyunun çökmesiyle birlikte 30 tane hata mesajı birden alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı