NVIDIA GeForce 820M ETS 2 sorunu

erall15

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda NVIDIA GeForce 820M ekran kartı mevcut. Önceleri ETS 2'yi oynayabiliyordum, harddiskimin arızalanması sonucu SSD aldım ve bilgisayarı formatladım. O zamandan beri deniyorum, ETS 2 oyunumu açmıyor. Dosyalarla ilgili sıkıntı var mı diye Steam üzerinden doğruluyorum, sıkıntı yok ama ekran kartını sildiğimde oyunu açıyor. Tekrar yüklüyorum NVIDIA'yı açmıyor. Bunun çaresi var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Ek Açıklama 2020-04-10 152913.png
Ek Açıklama 2020-04-10 153344.png

sorunu düzelttim oyunun kurulum dosyasına gelip bin klasöründen win_x64 kalsörüne geldim ve eurotrucs2.exe ye sağ tuş özellikler dedim ve oradan uyumluluk sekmesine tıkladım oradan programın çalışacağı uyumluluk modunu windows 8 yaptım sonra aşağısında tam ekran iyiyleştirmelerini devre dışı bırak kutucuğuna tik koydum ve altındaki bu programı yönetici olarak çalıştır kutucuğuna da tik kkoydum uygula dedim ve çıktım oyun açıldı
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı