westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #21 nexpugnable dedi: 1-2-3 işaretleyin. En sonuncu kutucuğu işaretleyin, ek bir bölüm çıkacak SS atarsınız. Genişletmek için tıkla... Enable DLL'si açayim mi FPS arttırıyordu oyunlarda bildiğim kadarıyla bu çıktı yeni.
nexpugnable dedi: 1-2-3 işaretleyin. En sonuncu kutucuğu işaretleyin, ek bir bölüm çıkacak SS atarsınız. Genişletmek için tıkla... Enable DLL'si açayim mi FPS arttırıyordu oyunlarda bildiğim kadarıyla bu çıktı yeni.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #22 westquerneix dedi: Enable DLL'si açayim mi FPS arttırıyordu oyunlarda bildiğim kadarıyla bu çıktı yeni.Eki Görüntüle 1714661 Genişletmek için tıkla... Hocam oradan da 1-3-4-5 işaretleyip devam deyin.
westquerneix dedi: Enable DLL'si açayim mi FPS arttırıyordu oyunlarda bildiğim kadarıyla bu çıktı yeni.Eki Görüntüle 1714661 Genişletmek için tıkla... Hocam oradan da 1-3-4-5 işaretleyip devam deyin.
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #23 nexpugnable dedi: Hocam oradan da 1-3-4-5 işaretleyip devam deyin. Genişletmek için tıkla... DLSS'i açayım mi? Dosya Ekleri 1679768148863.png 55,5 KB · Görüntüleme: 21
nexpugnable dedi: Hocam oradan da 1-3-4-5 işaretleyip devam deyin. Genişletmek için tıkla... DLSS'i açayım mi?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #24 westquerneix dedi: DLSS'i açayım mi? Genişletmek için tıkla... Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani.
westquerneix dedi: DLSS'i açayım mi? Genişletmek için tıkla... Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani.
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #25 nexpugnable dedi: Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam Next dedim bekliyorum. nexpugnable dedi: Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1679768334515.png 22,6 KB · Görüntüleme: 36
nexpugnable dedi: Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam Next dedim bekliyorum. nexpugnable dedi: Kartınız DLSS özelliğini desteklemiyor hocam, gerek yok yani. Genişletmek için tıkla...
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #26 westquerneix dedi: Tamam Next dedim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnstall diyerek sürücüyü yüklemeye başlayabilirsiniz.
westquerneix dedi: Tamam Next dedim bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnstall diyerek sürücüyü yüklemeye başlayabilirsiniz.
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #27 nexpugnable dedi: İnstall diyerek sürücüyü yüklemeye başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadarmı. Dosya Ekleri 1679768613337.png 14,6 KB · Görüntüleme: 32
nexpugnable dedi: İnstall diyerek sürücüyü yüklemeye başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadarmı.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #28 westquerneix dedi: Bu kadarmı. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklenirken hata aldınız mı? Uyarı verdi mi?
westquerneix dedi: Bu kadarmı. Genişletmek için tıkla... Sürücü yüklenirken hata aldınız mı? Uyarı verdi mi?
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #29 nexpugnable dedi: Sürücü yüklenirken hata aldınız mı? Uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır vermedi bir de masaüstüne sağtık yapınca NVIDIA Denetim Masası geliyordu şimdi gelmiyor.
nexpugnable dedi: Sürücü yüklenirken hata aldınız mı? Uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır vermedi bir de masaüstüne sağtık yapınca NVIDIA Denetim Masası geliyordu şimdi gelmiyor.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #30 westquerneix dedi: Hayır vermedi bir de masaüstüne sağtık yapınca NVIDIA Denetim Masası geliyordu şimdi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp dxdiag ekran görüntüsü atın.
westquerneix dedi: Hayır vermedi bir de masaüstüne sağtık yapınca NVIDIA Denetim Masası geliyordu şimdi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp dxdiag ekran görüntüsü atın.