westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #31 nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... CMD açıldı anında kapandı restartlayıp geliyorum. nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Ekranıda atıyorum hemen arkasından. Dosya Ekleri 1679769099697.png 32,8 KB · Görüntüleme: 23
nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... CMD açıldı anında kapandı restartlayıp geliyorum. nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Ekranıda atıyorum hemen arkasından.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #32 westquerneix dedi: CMD açıldı anında kapandı restartlayıp geliyorum. Ekranıda atıyorum hemen arkasından. Genişletmek için tıkla... Ekran kısmına gelip öyle ss at.
westquerneix dedi: CMD açıldı anında kapandı restartlayıp geliyorum. Ekranıda atıyorum hemen arkasından. Genişletmek için tıkla... Ekran kısmına gelip öyle ss at.
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #33 nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Budur. Dosya Ekleri 1679769163012.png 28,5 KB · Görüntüleme: 35
nexpugnable dedi: Sürücü kurulurken ekran gidip geldi mi? Bilgisayarınızı yeniden başlatıp DxDiag ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Budur.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #34 westquerneix dedi: Budur. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başında indirmenizi istediğim sürücüyü tekrar kurmayı dener misiniz?
westquerneix dedi: Budur. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başında indirmenizi istediğim sürücüyü tekrar kurmayı dener misiniz?
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #35 nexpugnable dedi: Hocam konu başında indirmenizi istediğim sürücüyü tekrar kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... DDU'dan değil değil mi?
nexpugnable dedi: Hocam konu başında indirmenizi istediğim sürücüyü tekrar kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... DDU'dan değil değil mi?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #36 Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #37 nexpugnable dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla...
nexpugnable dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla...
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #38 westquerneix dedi: Eki Görüntüle 1714696 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın 820M olduğundan emin misiniz hocam?
westquerneix dedi: Eki Görüntüle 1714696 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın 820M olduğundan emin misiniz hocam?
westquerneix Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #39 nexpugnable dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Hocam burada 2tane GPU vardın NVIDIA GeForce 820M gitti. nexpugnable dedi: Ekran kartınızın 820M olduğundan emin misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet eminim.
nexpugnable dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Hocam burada 2tane GPU vardın NVIDIA GeForce 820M gitti. nexpugnable dedi: Ekran kartınızın 820M olduğundan emin misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Evet eminim.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #40 westquerneix dedi: Eki Görüntüle 1714698 Hocam burada 2tane GPU vardın NVIDIA GeForce 820M gitti. Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdık çünkü. Biraz bekleyin.
westquerneix dedi: Eki Görüntüle 1714698 Hocam burada 2tane GPU vardın NVIDIA GeForce 820M gitti. Evet eminim. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kaldırdık çünkü. Biraz bekleyin.