NVIDIA GeForce 820M nasıldır?

Şu an kullandığım laptopta olan karttır. i5 2, 40 işlemci, 16 GB RAM (8 GB sonradan elimde var diye eklemiştim) ve 820M var. Euro Truck Simulator 2'de orta ayarlarda 20-30 FPS ancak alıyor. GTA 4 oynuyordum. Düşüğün biraz üstü ayarlarda kasmalar oluyordu. Epic Games GTA 5'i ücretsiz verince denemek istedim. Orta ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Ben bile şaşırdım. Hiç beklemediğim adam. Ama genel olarak iyi diyebilirim. Sonuçta gayet ucuz buna karşılık CS:GO'yu yüksek ayarlarda, skyrm tarzı oyunları oynatıyor.

Bir şey oynatmaz berbat bir ekran kartıdır ha nostalji yapayım dersenizde ilk almanız gereken karttır yani kısacası Eski oyunları oynarsınız ancak 2005 üstü oyun oynatmaz gta 5 denedik pc yanıyordu az kalsın Almayın Aldırmayın seviyesinde berbat karttır eğer yasak olmasa küfür bile edilecek karttır

Artı -1 Eksi

Emin misiniz CS:GO Rocket League Fortnite PUBG Lite ETS 2 gibi oyunları oynatıyor zaten eski bir ekran kartı çok bir şey beklememek lazım GTA 5'de sadece ekran kartı değil diğer işlemci RAM'de önemli.

Abartma istersen. Bilgisayarımda bu kart var. GTA 5 i normal ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Valorant, PUBG Lite, Left 4 Dead 2, ETS 2 hepsini oynuyorum. Tek etken ekran kartı değil. İşlemcin 10 MHZ ise ekran kartın RTX 3090 olsa ne yazar?

Vur dedik öldürdün 520MX ile PUBG Lite,ETS2,GTA V,PES 2021,FIFA 20 açabiliyorum 720p.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…