- Makaleler
- 3
NVIDIA GeForce 820M ekran kartı nasıl bir ekran kartı? Güçlü mü? Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. 
1050Ti nereye zorlanıyor Rocket League'de hocam? HD6870 veya 750Ti ile bile ultrada çatır çutur oynayacağınız oyundur kendisi.Rocket League mi. Lütfen saçmalamayın. 1050ti zorlanıyor.
Benim eski ekran kartı bozuktu o zaman1050Ti nereye zorlanıyor Rocket League'de hocam? HD6870 veya 750Ti ile bile ultrada çatır çutur oynayacağınız oyundur kendisi.
1050 ti güncel bütün oyunları low medium arası oynatır.1050Ti nereye zorlanıyor Rocket League'de hocam? HD6870 veya 750Ti ile bile ultrada çatır çutur oynayacağınız oyundur kendisi.
Bir şey oynatmaz berbat bir ekran kartıdır ha nostalji yapayım dersenizde ilk almanız gereken karttır yani kısacası eski oyunları oynarsınız ancak 2005 üstü oyun oynatmaz GTA 5 denedik PC yanıyordu az kalsın almayın aldırmayın seviyesinde berbat karttır eğer yasak olmasa küfür bile edilecek karttır.
Abartma istersen. Bilgisayarımda bu kart var. GTA 5 i normal ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Valorant, PUBG Lite, Left 4 Dead 2, ETS 2 hepsini oynuyorum. Tek etken ekran kartı değil. İşlemcin 10 MHZ ise ekran kartın RTX 3090 olsa ne yazar?Bir şey oynatmaz berbat bir ekran kartıdır ha nostalji yapayım dersenizde ilk almanız gereken karttır yani kısacası Eski oyunları oynarsınız ancak 2005 üstü oyun oynatmaz gta 5 denedik pc yanıyordu az kalsın Almayın Aldırmayın seviyesinde berbat karttır eğer yasak olmasa küfür bile edilecek karttır
820M laptoplar için olan bir ekran kartı değil mi?NVIDIA GeForce 820M ekran kartı nasıl bir ekran kartı? Güçlü mü? Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.![]()
Vur dedik öldürdün 520MX ile PUBG Lite,ETS2,GTA V,PES 2021,FIFA 20 açabiliyorum 720p.Bir şey oynatmaz berbat bir ekran kartıdır ha nostalji yapayım dersenizde ilk almanız gereken karttır yani kısacası Eski oyunları oynarsınız ancak 2005 üstü oyun oynatmaz gta 5 denedik pc yanıyordu az kalsın Almayın Aldırmayın seviyesinde berbat karttır eğer yasak olmasa küfür bile edilecek karttır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.