- Makaleler
- 3
NVIDIA GeForce 820M ekran kartı nasıl bir ekran kartı? Güçlü mü? Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. 
820M laptoplar için olan bir ekran kartı değil mi?
820M laptoplar için olan bir ekran kartı değil mi?
820m dedikki bizVur dedik öldürdün 520MX ile PUBG Lite,ETS2,GTA V,PES 2021,FIFA 20 açabiliyorum 720p.
820M dedikki biz
kendin kullanmadan alıntı yorum yapıyorsun i5,5.nesil 6 gb ram 820m olan leptobumda LoL(110en yüksek),rocket league,(65enyüksek)GTA V,nioh gibi oyunları en düşükte 45 fps oynuyorum günümz için çok ideal olmayabilir ama MOBA,MMORPG,Hikayeli oyunları oynatıyor gerçi 2021-2022 yılında istesende bulamazsın bu leptobumla ne lol oynamıştım 7 yıllık yadigar hala da oynatıyorBir şey oynatmaz berbat bir ekran kartıdır ha nostalji yapayım dersenizde ilk almanız gereken karttır yani kısacası Eski oyunları oynarsınız ancak 2005 üstü oyun oynatmaz gta 5 denedik pc yanıyordu az kalsın Almayın Aldırmayın seviyesinde berbat karttır eğer yasak olmasa küfür bile edilecek karttır
GTA 5 açıyor bu arada hocam.Benim kullandığım laptop 6-7 yıllık ve Portal 2 rahat oynatıyor diğer Valve oyunlarının da çoğunu oynayabiliyorum ancak yeni oyunları çok iyi oynayabileceğini sanmıyorum
sanmıyorumGTA 5 açıyor bu arada hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.