NVIDIA GeForce 840M mi AMD Radeon R5 M230 mi ?

4gb ram daha alırsan (16gb a kadar destek varmış) sıkıntı yaşamazsın da ekran kartı yalnız 64bit bir kart belki önümüzdeki 2 yıl çıkan oyunlarıda oynarsın ama(oyun amacıyla alıyorsan..) sonraki yıllarda sorun çıkartır. Fiyatına göre çok iyi ama. Yanlış değilsem hepsiburada.com'da asusun 750gb hdd ve 6gb ramli modeli vardı aynı özellikleri gerisi. Arada 200 lira fark var ona bak istersen.

4gb ram daha alırsan (16gb a kadar destek varmış) sıkıntı yaşamazsın da ekran kartı yalnız 64bit bir kart belki önümüzdeki 2 yıl çıkan oyunlarıda oynarsın ama(oyun amacıyla alıyorsan..) sonraki yıllarda sorun çıkartır. Fiyatına göre çok iyi ama. Yanlış değilsem hepsiburada.com'da asusun 750gb hdd ve 6gb ramli modeli vardı aynı özellikleri gerisi. Arada 200 lira fark var ona bak istersen.

şu anda bütçem max 1500 tl inan 200 lira bulalam zaten pcyi üniversite için alacam. Kullanacağım autocad uygulaması bide lol oynarım arada.Beni uzun süre götürür diye düşünüyorum

Söylediğiniz laptopdan bende var. mediamarkt da indirimde iken 1400 tl ye almıştım yaklaşık 1 ay önce bende sonradan 4 gb ram takarım diyerek almıştım fakat suan gerek duymuyorum.Oyun deneyimi yaşayamadım daha fakat normal kullanımda çok iyi gidiyor.Şarj konusu normal kullanımda çok iyi bence,tavsiye ederim bu laptop u bu arada çok sessiz ortamda hdd inden ufak cızırtı sesi geliyor ama sessiz ortamda olduğunuzda fark ediyorsunuz(nadir olarak).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı