Nvidia GeForce 9400 GT ekran kartı

arkadaşlar uzun süredir girememişdim konuya baktım sistemden fazla birşey beklemiyorum zaten hem en yakın sürede 2 gb ddr3 1600 mhz özelliklerinde ram takviyesi yapacagım eğer bursluluk kazanırsam ekran kartımıda değiştireceğim ekran kartımın sorunu fanı bozukddu 3 ay önce değiştirmiştim 30 tl tutmuştu fakat adam fanı takarken arkasındaki jelatini sökmedğiği için ısı transferi olmuyormuş şuan lol ve cs:go gibi oyunlarda cs go da sorunum oykut zaten lolde orta yüskek ayarlada 50 fps alabiliyorum yinede saolun
şuan gaming masue alıcam 30-40 tl arası bir fiyata öeniriniz varmıdır ?
 
Şu an kullanmakta olduğum Frisby FM-G3265K ürününü öneririm. Fiyatı aldığımda 45TL idi, Vatan Bilgisayar'dan aldım gayet güzel bir ürün. Önce ki farem yüzünden Counter Strike Global Offensive oyununda kimseyi vuramıyordum şimdi birinciliğe oynuyorum :)
 
sefa ortalama olarak nasıl bir ekran akrtı ? çok yüksek oyunalr oynamıyorum zaten cs:go lol h1z1 felan alacagım o tür oyunlar için iyimidir ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı