Nvidia GeForce 9400 GT OverClock

9500 Gt ile Bf3 hangi ayarlarda oynuyorsun? Ben GTX 460 ile orta ayarda oynuyordum ve gayet akıcıydı. BF4 oynamadım ama onda da orta ayarda oynatır diye düşünüyorum. Sorum ise Euro Truck Simulatör 2 oyununu hangi ayarda oynamalıyım. Yüksek mi orta mı? Performans açısından.

9500 Gt ile Bf3 hangi ayarlarda oynuyorsun? Ben GTX 460 ile orta ayarda oynuyordum ve gayet akıcıydı. BF4 oynamadım ama onda da orta ayarda oynatır diye düşünüyorum. Sorum ise Euro Truck Simulatör 2 oyununu hangi ayarda oynamalıyım. Yüksek mi orta mı? Performans açısından.
460 9500GT'den çok daha iyi bir kart. Deneyerek en güzel performans/grafik oranını seçebilirsiniz.

Tamam bende hemen gidip 9500GT alıyorum overclock ile BF3 oynarım son ayar. Dikkat et kartın 6 aydan fazla dayanırsa gel bana söv.
Bakın siz çok yanlış anladınız. Arkadaşa yapmasını önerdim. Potansiyeli var kartın. Bu kadar.

Bütçeni belirterek yeni bir konu açmalısın ;) OC için de RivaTuner kullanabilirsin. Ya da MSI Afterburner.

Ben GPU Tool öneriyorum. RivaTuner ile yapamamıştım. MSI Afterburner ise belirli bir yere kadar OC yapıyor. Örneğin Gputool ile 800mhz'de kullanırken, MSI Afterburner 771mhz'e kadar çıkabiliyor. O yüzden Gputool. :)

BF3' te yüksek ayarda sıkıntı olur bence. Euro Truck Simulatör 2'de sorun çıkartmayabilir. GTX 460 iyi ama yüksek ayar konusunda daima temkinli yaklaşırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı