Arkadaşlar sistemime NVIDIA GeForce 9500 GT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartı Minecraft, GTA V tarzı oyunlarda kaç FPS verir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca bütçe nedir yani o karta ne kadar ücret vermeyi düşünüyorsunuz?Arkadaşlar sistemime NVIDIA GeForce 9500 GT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartı Minecraft, GTA V tarzı oyunlarda kaç FPS verir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İzlediğim videolarda güzel performans veriyorduŞu an kullandığım kart, GTA 5 açar ama kör olursunuz, ben şu anlık LoL ve Valorant oynadığım için beni idare ediyor, fakat Valorant'ta haven haritasında kasıyordu en son 1 ay önce oynadığımda.
İzlediğim videolarda güzel performans veriyordu
Hocam para vermeye değmeyecek bir kart. Muhtemelen düşük bütçeli bir kart bakıyorsunuz ancak size anca LoL, zar zor da Valorant oynatır. O yüzden almanalısınız. Düşük bütçeli daha iyi kartlar var.Arkadaşlar sistemime NVIDIA GeForce 9500 GT almayı düşünüyorum. Bu ekran kartı Minecraft, GTA V tarzı oyunlarda kaç FPS verir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.