Nvidia Geforce 9500 GT'de GTA V açıyorum

Letss Enemy

Hectopat
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende Zotac'ın Nvidia Geforce 9500 GT DDR2 Ekran Kartı Bulunmakta.Ayrıca yanında İntel Pentium E6300 2.80GHZ lik işlemci var.DDR2 olarak 2 adet tanesi 2GB Toplamda 4GB RAM bulunmakta.


Arkadaşlar bildiğimiz gibi ilk olarak çözünürlüği 1024x768 yapıcaz. Her şey Normalde olucak.Shadow yani Gölgeler SHARP ta olucak. Ayrıca Advanced System Care nin Pro sürümünü indiriniz. Bu sayede ramdeki gereksizleri temizler ayrıca uygulama yardımıyla indirilen Game Booster 3 ile de gereksiz olan arka plan programlarını kapatabilirsiniz. Az da olsa fark olucak.Kesinlikle Google Chrome vb. açık bırakmayın. Mümkünse Alt+Tab vb. seçenekler yapmayın oyun gidebiliyor. Ayrıca Arkadaşlar en önemlisiyse bilgisayar kasanızda Egzos Fan ve Yan Kapak fanlarından olduğundan emin olun ki ekran kartınız ve işlemciniz soğuk kalsın.VSYNC KAPATIN. Birde FXC ye benzer birşey olucak adını hatırlayamadım Vsync nin üstünde onu Açın yani ON yapın. Vsync altındakinide ON yapın. Açın yani. Aslında bence güncellemelerde GTA 5 te yağmuru kapatmak ve gölgeleri kapatmak özelliği gelmeli. O ikisi FPS düşmanı.Arkadaşlar dediklerimi uygularsanız: 25-30 FPS ile rahatça oynayabilirsiniz. Online denemedim.....
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartina sahibim. Msi afterburner yazilimi ile cpu clock u 660 a getirip bellek hizinida 520 yapabilir, oyunlardaki performansinizi arttirabilirsiniz. Bende bu degerler de oc. Ile kullaniyorum kartimi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı