Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

Colleseus

Megapat
Makaleler
1
Yer
Karaman
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var, bugün GeForce Experience'ye girmeye çalıştım ve girerken "unable to connect Nvidia" dedi. Bende bu sorunu çözemedim ve GeForce Experience'yi kaldırdım. En son sürümünü yükledim bu sefer de açtıktan sonra yükleme ekranı geliyor ama programın kendisi gelmiyor, ne yapabilirim? Teşekkürler.

Son güncellemeyle bende de böyle oldu, sanırım bizden kaynaklanan bir şey değil yeni güncellemeyi beklemek zorundayız galiba.

Aynı sorun bende de var. Sanırım siz de windows 7 kullanıyorsunuz. Eski Windowslarda bir problem olabilir diye düşünüyorum ben açıkcası artık.

Aynı sorun bende de var. Sanırım siz de windows 7 kullanıyorsunuz. Eski Windowslarda bir problem olabilir diye düşünüyorum ben açıkcası artık.

Hayır ben Windows 8.1 Industry Pro kullanıyorum, sırf bu sorun yüzünden önce 8.1 Pro sonra da Win7 döndüm ama ikisinde de sonuç aynı.

Diğer forumlarda aynı sorun olan kişiler de son güncellemeyi bekleyelim demiş. Sanırım sorun bizde değil, en iyisi güncellemeyi beklemek.

Diğer forumlarda aynı sorun olan kişiler de son güncellemeyi bekleyelim demiş. Sanırım sorun bizde değil, en iyisi güncellemeyi beklemek.
Windows' un dilini İngilizce yapıp dener misiniz? Ben İngilizce yaptığımda açıldı fakat geri Türkçeye döndüğümde sorun aynen devam etti.

Nasıl değiştirebilirim ?

Güncel hotfix'i yükleyin. Dahili GPU'nuzu da güncelleyin.
Masaüstü bir sistemde dahili GPU'ya ait sürücüleri yüklemek veya güncellemek mi gerekiyor? Harici bir ekran kartı taktığımızda dahili GPU devreden çıkmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bir sistemde dahili GPU' ya ait sürücüleri yüklemek veya güncellemek mi gerekiyor? Harici bir ekran kartı taktığımızda dahili GPU devreden çıkmıyor mu?

Büyük ihtimalle o da dizüstünde ki gibidir. Harici GPU oyunlarda devreye girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…