Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

Colleseus

Megapat
Makaleler
1
Yer
Karaman
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir sorun var, bugün GeForce Experience'ye girmeye çalıştım ve girerken "unable to connect Nvidia" dedi. Bende bu sorunu çözemedim ve GeForce Experience'yi kaldırdım. En son sürümünü yükledim bu sefer de açtıktan sonra yükleme ekranı geliyor ama programın kendisi gelmiyor, ne yapabilirim? Teşekkürler.

Aynı sorun bende de var. Sanırım siz de windows 7 kullanıyorsunuz. Eski Windowslarda bir problem olabilir diye düşünüyorum ben açıkcası artık.

Diğer forumlarda aynı sorun olan kişiler de son güncellemeyi bekleyelim demiş. Sanırım sorun bizde değil, en iyisi güncellemeyi beklemek.

Diğer forumlarda aynı sorun olan kişiler de son güncellemeyi bekleyelim demiş. Sanırım sorun bizde değil, en iyisi güncellemeyi beklemek.
Windows' un dilini İngilizce yapıp dener misiniz? Ben İngilizce yaptığımda açıldı fakat geri Türkçeye döndüğümde sorun aynen devam etti.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı