NVIDIA GeForce Experience açılmıyor

ibrahimskrs

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7-14700HX
16 GB RAM
1TB M2 SSD
Nvidia Geforce RTX 4050
Merhaba,
Bugün sabah Euro Truck Simulator'e girecektim ancak hata verdi ve hata da geçerli ekran kartı yok tarzı bir hataydı. Ben de NVIDIA GeForce Experience üzerinden sürüm kontrolü yapacaktım ancak giremedim. Sizce sorun ne olabilir? Sorunun ekran resmini ek olarak bırakıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-10_212724183.png
    resim_2024-10-10_212724183.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 36
Hocam güncelledim ancak Euro Truck Simulator de bir sıkıntımı var anlamadım başka bir oyun indireceğim oradan deneyeceğim
Aynı sorun bendede var Optimize oyunlar yerinde ETS gözükmüyor ama oyun içinde algılıyor ALT-Z yaparsanız ve kayıt etme izni varsa algılıyor demektir

Hocam güncelledim ancak Euro Truck Simulator de bir sıkıntımı var anlamadım başka bir oyun indireceğim oradan deneyeceğim
Oyunları tara yerinden tarayabilirsiniz

Dosya Ekleri

• 1728588813519.png
    1728588813519.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 14
Hocam CS kurdum oynadım hiçbir sıkıntı problem yok ETS 2 muhtemelen arıza yapıyor çok da önemli değil sizin gösterdiğiniz yöntemi deneyeceğim çok teşekkür ederim sağolasınız dikkat edin kendinize.

Hocam CS kurdum oynadım hiçbir sıkıntı problem yok ETS 2 muhtemelen arıza yapıyor çok da önemli değil sizin gösterdiğiniz yöntemi deneyeceğim çok teşekkür ederim sağolasınız dikkat edin kendinize.
Önemli değil her zaman

Technopat Haberler

Geri
Yukarı