NVIDIA Geforce Experience GT 840M'i görmüyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Bugün şuradaki bilgisayarı aldım: HP PAVILION 15-P005ST G7X37EA NOTEBOOK - Teknosa

Ekran çözünürlüğüne girip bakıyorum ekran kartına 840m olması gerekirken Intel HD Graphics 4400 çıkıyor.

Nvidia'nın denetim masasında falan 840m gözüküyor. Programları da onunla açabiliyorum ama NVIDIA Geforce Experinceye girince "Shadow Play, Battery Boost" gibi şeyleri yapamıyorum ekran kartının yanında X işareti var. Sanırım ekran kartını hd graphics olarak görüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Acaba çift ekran kartı mı var bilgisayarda, var mı öyle bir şey yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu video sana yardımcı olabilir sanırım, bir izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer olmuyorsa, simgenin yanında X işareti sanırım o sürücünün doğru çalışmıyor olmasından kaynaklı. Nvidia'nın sayfasından uygun sürücüyü indirip kur. Şu aşağıdaki şekilde bir araştırma yapacaksın, işletim sistemin neyse oraya kullandığın işletim sistemini değiştir ve en alttaki butona basarak çıkan linkteki dosyayı indirip kur.

Drivers | GeForce

1.jpg

Evet çift ekran kartı var. Ekran çözünürlüğünde Intel HD Graphics 4400 yazması gerekir zaten. Oyunlarda otomatik olarak GT840m e geçiş yapacaktır, bunda herhangi bir sorun yok.

@Göksel Gündüz dediği gibi güncelleştirmeyi tam kurmalısınız, ayrıca o kart için "Shadow Play, Battery Boost" özellikleri yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı