nVidia Geforce Experience Oyunları Bulamıyor

humaku

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Nvidia Geforce Experience programında kurulu oyunları tarattığım zaman hiçbir oyun bulamıyor. Bilgisayarımdaki oyunlar eski oyunlar değil ve bir çoğu Steam'den indirildi.
  • Call Of Duty Modern Warfare 3
  • Grand Theft Auto 4- Complete Edition
  • Medal Of Honor Warfighters
Sistemime bu tarz oyunlar kurulu ama hiçbirini görmüyor. Acaba manuel olarak göstermenin bir yolu var mı? Yada ne yapabilirim? Şimdiden Teşekkürler...

Not: GeForge Experience desteklenen oyunlar listesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı modeli, işletim sistemi, sürücü sürümü, sistem özellikleri gibi bilgilerinizi yazarsanız arkadaşlar daha kolay yardımcı olacaklardır.

Bilgisayar olarak Asus Rog TytanG30AB-TR006S kullanıyorum (Recep ve Ali abinin tanıtımı sağolsun. Uzun zamandır piyasayı takip ediyordum. Tanıtım videosundan sonra pc nin indirimde olduğunu görünce almıştım. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum)

Adsız.png

Sistem özelliklerim bunlar. Sürücü güncel durumda.

Sorunu buldum arkadaşlar. :D bulunca kendimi bir an cahil gibi hissettim :D çözüm şu şekilde.

Nvidea GeForge Experience programını açın ve Tercihlere gelin

Ekran Alıntısı.PNG

Burada + butonuna basıp oyunların yüklü olduğu HDD den oyunların ana klasörünü seçin. (örn. Steam klasörünü yada direk hdd yi seçebilirsiniz) Ve oyunları taratın.

Orjinal oyunları da buldu 2 korsan vardı onu da buldu.
Korsan yazılım kullanmamanızı tavsiye eder iyi günler dilerim ;)

Arkadaşlar kafayı yiceceğim ben + tuşuna basıp oyun eklemek istediğimde hiçbir şekilde konum seçme bölümü gelmiyor imleç bir süre dönüp sonra kayboluyoır ,komple ekran kartı sürücülerini kaldırıp denedim olmadı geforce experience nin eski sürümlerini kurdum onlarda da aynı hatayı verdi var mıdır çözümü mü?

hocam + ya basınca herhangi bir bölüm gelmiyor hani windows daki gözata basınca gelen kısım gibi,sıkıntı bu zaten yoksa ben de sizin tavsiye ettiğiniz şeyi yapacağım.Başka fikri olan var mı acaba?

Aynı sorun ben de de var maalesef. Klasör seçiyorum fakat seçmemişim gibi gösteriyor.
Yeni sürüm daha bugün güncelledim üstelik. Önce ki sürümler de de bu problem var idi.
Konuyu hortlatman kötü olmuş.

"C:\Users\KullanıcıADINIZ\AppData\Local\NVIDIA" klasörünü silmeyi dene . Eğer uygulama zaten açık gibi bir hata alırsan Görev Yöneticisi>Performans>Kaynak izleyicisini aç(alt sol kısım) CPU ve bellek kısmındaki nvcontainer.exe'yi bulun sağ tıklayıp işlem ağacını sonlandırın ve tekrar silmeyi deneyin. Bunları hızlı yapmanız lazım uygulama sürekli kendini yeniden başlatıyor çünkü. Sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp GeForce Experience açmayı tekrar dene.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı