NVIDIA GeForce Experience siyah ekranda kalıyor

ademclskn

Femtopat
Daha fazla  
Önceden açılan GeForce Experience açılmamaya başladı DDU ile ekran kartını kaldırıp yeniden kuruyorum ancak öyle açılıyor ama sonrasında kapatıp tekrar açtığımda siyah ekranda kalıyor. Ayrıyeten yeniden kurduğumda oyunları bulamıyor önceden buluyordu. HP Victus bilgisayarım bir sene önce almıştım yazın sadece termal macununu değiştirdim. Bir de bu sorundan sonra Valorant'a girdiğimde 3 dk sonra ekran kartı sürücüsü güncel değil deyip oyundan atıyor ayrıyeten de tekrar açıyorum Valorant hata vermiyor, bu sefer ama oyunu alta alıp işlem yapmak istediğimde yeniden ekran kartı sürücü çöktü deyip oyundan atıyor. Ne yapmam lazım format falan düzeltir mii?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-16 124015.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-16 124015.png
    14 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2024-10-16 123914.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-16 123914.png
    602,6 KB · Görüntüleme: 72
Önceden açılan GeForce Experience açılmamaya başladı DDU ile ekran kartını kaldırıp yeniden kuruyorum ancak öyle açılıyor ama sonrasında kapatıp tekrar açtığımda siyah ekranda kalıyor. Ayrıyeten yeniden kurduğumda oyunları bulamıyor önceden buluyordu. HP Victus bilgisayarım bir sene önce almıştım yazın sadece termal macununu değiştirdim. Bir de bu sorundan sonra Valorant'a girdiğimde 3 dk sonra ekran kartı sürücüsü güncel değil deyip oyundan atıyor ayrıyeten de tekrar açıyorum Valorant hata vermiyor, bu sefer ama oyunu alta alıp işlem yapmak istediğimde yeniden ekran kartı sürücü çöktü deyip oyundan atıyor. Ne yapmam lazım format falan düzeltir mii?

Driver Booster ile güncelleme yaptim deme.

DDU ile tekrar temizleyip bunu dener misin Experience de sorunlar oluşmaya başladı

Driver Booster ile güncelleme yaptim deme.

Yok yapmadım.

DDU ile tekrar temizleyip bunu dener misin Experience de sorunlar oluşmaya başladı.

Denemiştim ama tekrar deneyeyim.

Detaylıca tüm sistemini belirt ve sürücü bulma programı hiç kullandın mı?
3050 6 GB

Detaylıca tüm sistemini belirt ve sürücü bulma programı hiç kullandın mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-18 153004.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-18 153004.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2024-10-18 153601.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-18 153601.png
    80,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2024-10-18 153701.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-18 153701.png
    99,3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
BIOS update et. Windows update ile tüm güncellemeleri yükle.
Bu şekilde Intel ve Nvidia sil. Sonra güncel ıntel ve Ndia sürücünü yükleyip dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı