Nvidia Geforce GT 220 Isınma sorunu

jeepr0

Kilopat
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar benim sorunum ekran kartının ısınması ve ısındıktan sonra ekranda belirli grafik kaymaları ve ekranın donması gibi sorunlarla karşılaşıyorum ekran kartının fanı sorunsuz bir şekilde çalışıyor sorun ekran kartında mı? Eğer ekran kartında ise çözümü var mı ,yeni fan mı almam gerekiyor? En güncel driver kurulu .

Yorumlarınızı bekliyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu ekran kartı çok eski. Yeni birtane almanı tavsiye ederim. Kaç senedir kullanıyorsunuz? Isınma konusunda, gerekli temizlik ve bakımları yapıyor musunuz?

Hocam 3-4 senelik gerekli bakımını yapıyorum. Termal macununu yeni degiştirdim. Oyun oynarken bilgisayar donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.

Hocam demenize gerek yok :D yaşım biraz küçük :D. Bence yeni bir ekran kartı al. Eğer oyuncu biri iseniz, Nvidia Geforce 600 serisi ve üzeri, değilseniz 420 ve üzeri, tavsiye ediyorum. Bu ekran kartı ile zamanınızı boşa harcamayın. Size kalmış 2 tane seçenek var. Saygılar... :D

Hocam bu hatayı alıyorum:
w1qmbp.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı