Çözüldü Nvidia GeForce Gt 420 sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adals

Kilopat
Arkadaşlar ben Nvidia Geforce Gt 420 ekran kartına sahibim. Pcy'e Cod Mw2 kurdum. Ama kasıyor low'da.

Sistemim:

• İntel p4 2.66 2.67 Ghz
  • 4 gb ram
  • Nvidia geforce gt 420 3 gb ekran kartı

Kasmayı önlemek icin ne yapmaliyim?

En düşük ayarlarda GT 420'nin zorlanmadan oynatması lazım. Sorun işlemcide olabilir. Ama benim fikrimi sorarsanız, bu sistemle daha idare edemezsiniz. Yeni bir sistem toplayalım imkanlarınıza göre, oyun da kasmasın siz de kasmayın.

Win7 p4 işlemci çok berbat. Hemen şimdi core 2 duo taksan faydasını görürsün bu işkemcide game booster kullanman bile fayda etmez.

- - - Güncellendi - - -

Yeni sistem toplayıp boşa para harcamayın. Benim sistemimi yazdım. Ben bu sistemle oynuyorum. Hele benim ekran kartıyla Cod 6 kasar diyorlar. Ben Codbo 2 oynuyorum. Ekran kartını hadi geç işlemci?

İşlemci alıcağım galiba. Ama alana kadar bir çözüm arıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Cod Mw1 oynatır mi bu?

İşlemcin bilemiyorum ama oynatabilir. Call Of Duty çok iyi grafiklere rağmen iyi optimizasyonu olan bir seri. Ama senin ekran kartı dolanırken bile kasar dimi?

Ama herkezin bütcesi aynı değil. Alamayacak bir durumu vardır. Daha ufaktır değil mi? Ben 100 tl para biriktirip gt 430 almıştım. Arkadaşım GT 420 ile bf3 mp oynuyor. Kasada mp3. Senin işlemciden kasıyor bak. İşlemci al core 2 duo piyasada daha satılmıyor. Herhalde 2 sene rahat idare eder. Sende Cod Mw2 falan oyna aşma kendini.

Ben o zaman işlemci alana kadar multi oynayayım.

- - - Güncellendi - - -

Ben karar verdm. İ3 islemci alcam.

- - - Güncellendi - - -

Ama herkezin bütcesi aynı değil alamayacak bir durumu vardır daha ufaktır değilmi. Ben 100 tl para biriktirip gt 430 almıştım arkadaşım GT 420 ile bf3 mp oynuyor kassada mp3 senin işlemciden kasıyor bak işlemci al core 2 duo piyasada daha satılmıyor herhalde 2 sene rahat idare eder sende cod mw2 falan oyna aşma kendini.

Saolun en kısa zamanda bir işlemci alacaģim. Varsa core 2 duo alırım.

Böyle bir işlemciye sahipsin ve sanırsam hazır geldi bilgisayarın. Bu işlemciyle çalışan bir anakarta İ3 gitmez. Ekran kartının markasını söyleyebilir misin? Daha iyi yardımcı olabilelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı