Casper hakkında çok kötü yorum okudum ama masaüstü bilgisayarım Casper 2008'de almıştım sadece bir defa tamire gönderdim. Hala hiç sorunu yok. Diğer markaların bu özellikteki bilgisayarlarına yetmedi bütçem malesef.
Buna yeterdi bütçen. 840M'li daha iyi bir laptop almış olurdun. Masaüstü bilgisayarında da dandik bir anakart var. Bu aldığın laptopda da aynı şekilde ismi duyulmadık ucuz anakartlar var.
Buna yeterdi bütçen. 840M'li daha iyi bir laptop almış olurdun. Masaüstü bilgisayarında da dandik bir anakart var. Bu aldığın laptopda da aynı şekilde ismi duyulmadık ucuz anakartlar var.
Bilgiler için teşekkürler iade yolunu deneyeceğim. İade edemezsem 745M paylaşımlı mı paylaşımsız mı acaba? Ve Fifa 14-15 GTA 4-5 gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım?
Paylaşımsız olması lazım. Fifa 14-15 çalıştırır da diğerlerinde bir şey diyemeyiz. Aynı ekran kartlı başka bir bilgisayar ile Casper'in performansı bir olmuyor ne yazık ki. Açılmadığı bile oluyor oyunların.
Laptobunda da Pegatron anakart vardır büyük ihtimalle işte. Bunlar Casper istediği için ucuz ve kalitesiz anakartlar üretiyor.
İade edemezseniz de oyunlarınızı oynayabilirsiniz elbette. Ancak Casper olduğundan bilgisayarın kalitesinden ödün vermiş olacaksınız. GPU'nuzu, CPU'nuzu hakkını vererek kullanamayacaksınız.