X
Xasthur
Ziyaretçi
GT 745M kartı olan bir laptop aldım. Kartı kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
Bu laptopu aldım: Casper CN.KLI-4702B Intel Core i7 4702MQ NotebookKart fena değil de laptobun marka ve modeli nedir ?
Casper hakkında çok kötü yorum okudum ama masaüstü bilgisayarım Casper 2008'de almıştım sadece bir defa tamire gönderdim. Hala hiç sorunu yok. Diğer markaların bu özellikteki bilgisayarlarına yetmedi bütçem malesef.Geçmiş olsun. Fırsatınız varsa iade edin.
CASPER'ın Kötü Olma Nedenleri | Technopat Sosyal
Sadece bu konu değil. Casper alıp ağlayanlarla inliyor forum.
Asus X550LN XO007D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Buna yeterdi bütçen. 840M'li daha iyi bir laptop almış olurdun. Masaüstü bilgisayarında da dandik bir anakart var. Bu aldığın laptopda da aynı şekilde ismi duyulmadık ucuz anakartlar var.
Bilgiler için teşekkürler iade yolunu deneyeceğim. İade edemezsem 745M paylaşımlı mı paylaşımsız mı acaba? Ve Fifa 14-15 GTA 4-5 gibi oyunlarda sorun yaşar mıyım?Sisteminizde yeterli bir GPU var ancak o bir Casper. Varsa fırsatınız, iade edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.