NVIDIA GeForce GT 755M SLI vs NVIDIA GeForce GTX 850M(4GB)

Scar

Kilopat
Daha fazla  
  • NVIDIA GeForce GT 755M SLI mı?
  • NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB) mi?

Oyun amaçlı hangisi daha çok verim, fps, performans verir arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI hala yerine oturmuş sistem değil. Bazı oyunlar SLI desteklemiyor. Ayrıca SLİ daha fazla güç ve ısınma demek. Bu yüzden 850M öneriyorum.

Yapmayın be 755m sli'yi bu kadar hafife almayın. evet isinma problemi olacaktır ama oyun içi fps yönünden kesinlikle 850mden daha iyi Nasıl bu karşılaştırmayi yaparsınız anlayamadım. GTX 860mle karşılaştırsanız neyse. Ama bu karşılaştırmanin kazananı kesinlikle 755m sli'dir.Tekrar söylüyorum isinma olacaktır ama performans olarak daha iyi.

@Scar Hacı söylemekten bıktım GT 755M SLI GTX770 Den bile %12 iyiyken sen neye dayanarak GTX850M ile karşılaştırıyorsun ?
Ayrıca FPS Olarak karşılaştır ULTRA-HIGH değerleri ile konuşuyorum GTX 860,850,770 Bunların hiçbiri geçemiyor Sitelerden Bakabilirsin Ben Aldım Y510P 755m sli henüz açmadım ssd alıp açıcam sanada öneririm ki internetde o kadar videolar var 2-3-4 bin usd lik laptoplar bile tam yükte 81 oluyor 90 a ulaşanlarıda var (sıcaklık olarak). Bence dert etme Ki bence Gelecekte biz 2. slota yeni model bir ekran kartı falan takma gibi bir olanakta olabilir teknoloji gelişiyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı